Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
13.5.2008 - 20:25
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 4 118 |
Witam,
podczas próby uruchomienia frycznki wp-autoblog pojawia mi się taki komunikat i nie mam bladego pojęcia jak mam to poprawić. CYTAT Wtyczka nie może zostać aktywowana ponieważ powoduje błąd krytyczny. Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/extlib/Snoopy.class.inc' (include_path='.:/:/usr/php/pear') in /kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/rss_fetch.inc on line 35 czy ktoś wie w czym moze tkwić problem? ściągnąlem jeszcze raz wp-autobloga i na nowo wrzuciłem ale to nie pomogło. w lini 35 jest tylko nawias ")" jeśłi idzie o scisłośc.... Ten post edytował amallord 13.5.2008 - 20:26 -------------------- |
|
|
|
14.5.2008 - 13:58
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 263 Nr: 3 158 |
Spamerom i złodziejom treści podziękujemy.
-------------------- |
|
|
|
01.7.2008 - 10:50
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 287 |
Błąd "Fatal error - Failed opening required" oznacza w PHP problem z dosłownie "Dołączaniem pliku"
Rozwiązanie: Brak pliku: '/kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/extlib/Snoopy.class.inc'; |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24 07 08 - 04:28 |