WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA

Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!

Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).

Reply to this topicStart new topic
> wp-autoblog, fatal error
amallord
post 13.5.2008 - 20:25
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 118

Witam,

podczas próby uruchomienia frycznki wp-autoblog pojawia mi się taki komunikat i nie mam bladego pojęcia jak mam to poprawić.

CYTAT
Wtyczka nie może zostać aktywowana ponieważ powoduje błąd krytyczny.

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/extlib/Snoopy.class.inc' (include_path='.:/:/usr/php/pear') in /kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/rss_fetch.inc on line 35

czy ktoś wie w czym moze tkwić problem? ściągnąlem jeszcze raz wp-autobloga i na nowo wrzuciłem ale to nie pomogło. w lini 35 jest tylko nawias ")" jeśłi idzie o scisłośc....

Ten post edytował amallord 13.5.2008 - 20:26

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Riff
post 14.5.2008 - 13:58
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 3 158

Spamerom i złodziejom treści podziękujemy.

--------------------

+Quote Post
Helid
post 01.7.2008 - 10:50
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 287

Błąd "Fatal error - Failed opening required" oznacza w PHP problem z dosłownie "Dołączaniem pliku"
Rozwiązanie: Brak pliku: '/kredyty/wp-content/plugins/wp-autoblog/extlib/Snoopy.class.inc';

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13 10 08 - 16:31
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów