Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
13.5.2008 - 18:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 2 574 |
Made on Zion REC., to polskie niezależne wydawnictwo zajmujące się zrzeszaniem i promowaniem polskich, chrześcijańskich artystów hiphopowych.
www.madeonzion.pl Proszę o ocenę... Parę rzeczy nie jest jeszcze dokończonych. Poza tym IE i Firefox mogą w kilku px rożnie wyświetlać stronę, ale zasadniczej różnicy nie ma. |
|
|
|
13.5.2008 - 19:28
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 305 Nr: 3 158 |
Uff, no to zacznijmy od góry - pole wyszukiwarkie w ogóle nie rzuca się w oczy, przypomina mi nic nie znaczący kod kreskowy (pierwsze skojarzenie). Menu główne mało uwidocznione, zaś sam obrazek nagłówka, który chyba jest tytułem strony pozostawia wiele do życzenia - po pierwsze, nie da się go odczytać
Czcionki są w mojej opinii za małe o jakieś dwa punkty. No i jest stanowczo za dużo obrazków - a przynajmiej są źle wkomponowane, całość sprawia wrażenie zbyt upchanej. Formularz newslettera w ogóle nie rzuca się w oczy. Za to podoba mi się rotacja bannerów w "partnerach" oraz sposób, w jaki zostały rozwiązane buttony na dole strony "xhtml, css, rss" Sposób leczenia - większe czcionki i więcej przestrzeni - no i zmienić ten header -------------------- |
|
|
|
15.5.2008 - 12:23
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 2 777 |
Podoba mi się Twoja strona jako całość.
Mam odmienny stosunek do rotacji banerów niż Riff. Może po prostu trochę za szybko się przewijają, kilka razy nie udało mi się zdążyć z kliknieciem w interesujący mnie baner, bo się zmienił. Upchnięcie tak ciasno mz jest ok, natomiast przyciemnił bym lekko czcionkę i lekko zwiększył ale to już Riff zauważył. Wywaliłbym też te pojawiające się dymki po najechaniu na menu - wedlug mnie są niepotrzebne, bo przecież wiadomo że dział O nas to coś o nas -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6 09 08 - 19:18 |