Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
13.11.2008 - 17:07
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 951 |
A ja mam tak ... i niemam nic , i jak wciskam HTML to mi znika co napisalem , a jak Visual to nic niemam ... Dajcie rade . PROSZE
|
|
|
|
13.11.2008 - 17:37
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 394 Nr: 3 158 |
Miszczu, a czytałeś temat w całości? I robiłeś cokolwiek? Jak nie, to do pracy, a jak tak to napisz co robiłeś, aby ludzie wiedzieli, co na pewno u Ciebie nie działa. Co my jestesmy, jasnowidze?
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
13.11.2008 - 21:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 951 |
KOD batorowicz wielkie dzięki za linki!!! problem został rozwiązany, ale sam nie wiem jak to się stało! W linkach znalazłem takie rady do zastosowania, zastosowałem je wszystkie (do zaktualizowanego już wordpressa 2.6) i dopiero podczas nadpisania nowym wp-config.php zadziałało! oto jakie rzeczy zrobiłem: plik /wp-includes/js/tinymce/tiny_mce_config.php zamienić 'compress' => true na compress' => false. usunąć wszystkie pliki stąd (ja żadnych nie miałem tam i tak 0_0 ) /wp-content/uploads/js_cache/ ponadto, w wp-config sprawdzić, czy w WPLANG jest uzupełniony nawias (nie może być samego '') czyścimy cookizy w przeglądarce i powinno działać Zrobilem to i mam ciagle tak samo ... niemam ani ikonek b , i itp ... klikam w HTML to nic .. kasuje mi sie obszar gdzie sie pisze ... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 02:29 |