Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.5.2008 - 23:40
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 12 Nr: 2 812 |
Witam!
Mam problem. Zainstalowałem (po kliku próbach ratowania stronki) WP 2.5.1 od nowa. I nadal występuje problem. Mianowicie problem z wejściem do panelu administracyjnego. Przy próbie wejścia (bezpośrednio po zalogowaniu) strona ładuję się w nieskończoność :/ (.../wp-admin/ ). Po dopisaniu do wp-admin końcówki /index.php pojawi się strona główna panelu admina, ale zaraz następuje przeładowanie i strona ładuje się w dalszym ciągu (można czekać i czekać). Po dopisaniu do adresu np końcówki /wp-admin/themes.php strona się załaduje normalnie- można pracować. Czasami się tylko trafi, że się coś nie załaduje. Hosting mam w yoyo.pl. Do tej pory wszystko chodziło cacy, do czasu, aż nie zainstalowałem WP 2.5 (później WP 2.5.1). Proszę o pomoc! Mam gołego bloga, nawet nie mam spolszczenia zainstalowanego, bo myślałem, że ono powoduje ten błąd. Czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam! -------------------- Quid quis qgit prudenter agas et pespice finem | Teledyski
|
|
|
|
06.5.2008 - 21:19
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 829 Nr: 2 641 |
A instalowałeś jakies nowe templatki? Jeśli tak, wróć do defaultowej (wp-admin/index.php od wersji WP 2.5 opiera sie na widgetach i nie wszystkie skórki z tym współpracują).
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
18.5.2008 - 18:11
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 12 Nr: 2 812 |
Nie, tzn. wcześniej były jakieś inne templatki, ale wyczyściłem wszystko na serwerze łącznie z bazą danych i wgrałem v. 2.5.1 od nowa- cały czas ten sam problem
Pozdrawiam! -------------------- Quid quis qgit prudenter agas et pespice finem | Teledyski
|
|
|
|
25.7.2008 - 09:29
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 393 |
Ja mam płatny i dobry serwer.
Zainstalowałem 2.5 i mam tak samo. Ktos ma sposób jak to rozwiązać? |
|
|
|
25.7.2008 - 19:52
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 142 Nr: 3 567 |
A czy możesz wejść np. na taką stronę: ...wp-admin/edit.php ?
-------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
25.7.2008 - 21:25
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 393 |
Już wiem.. Taki wałek odchodzi jak się zmieni:
define('SECRET_KEY', 'put your unique phrase here'); Trzeba skasować cookie po zmianie... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 08 08 - 06:51 |