Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.5.2008 - 21:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 29 Nr: 4 066 |
witam mam problem
nie moge sie zalogować do PA WP ze strony web tzn stara domena wygasla i nie mam możliwości zmiany w opcjach( niewiem gdzie w plikach jest to zapisane adres strony gdzie sie znajduje wp) przeniosłem na inna domene serer bloga itd (baza danych sotaje ta sam itd) i nie mam pojecia jak sie zalogować do PA zeby poprawić calego WP http://talentz.edl.pl/wordpress/ po kliknieciu w LOGUJ na dol jest adres starego bloga a jak dam obecny adres i pisze login i hasło to pisze ze strona nie istnieje... Ten post edytował greq 02.5.2008 - 21:32 -------------------- |
|
|
|
03.5.2008 - 12:24
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
w bazie masz tabelę wp_options (afair) - tam pozmieniaj adresy.
-------------------- |
|
|
|
04.5.2008 - 10:04
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 29 Nr: 4 066 |
w bazie masz tabelę wp_options (afair) - tam pozmieniaj adresy. no i to pomogło a teraz mam problem i nie moge sie dostac do panelu administracyjnego haslo i login nie dzialaja.. da sie to tez jakos obejsci podmienic ? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29 08 08 - 23:53 |