Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.5.2008 - 15:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 2 965 |
Witam, chce ustawic tytul strony, widoczny u gory w pasku przegladarki, tak jak np. tutaj jest "Polski support WordPress", jest taka mozliwosc w wp-admin -> options, ale jezeli wpisze tam jakis tytul, to rownoczesnie pojawia się on jako duzy napis u gory strony, zasłaniając logo. Czy da rade cos zrobic, zeby tego napisu nie bylo, ale sam tytul w pasku przegladarki?
Mam nadzieje, ze wytlumaczylem wystarczająco jasno, przepraszam jak bylo, ale nie zdołałem nic znalezc. |
|
|
|
02.5.2008 - 17:56
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
usuń /title/ z pliku header.php
-------------------- |
|
|
|
06.6.2008 - 09:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 623 |
a co jeśli ja usunołem cały title i znikło mi tylko w pasku a na stronie dalej jest
ten duży tytuł który zaslania logo ? |
|
|
|
06.6.2008 - 10:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 829 Nr: 2 641 |
W wyszukiwarke forum wrzuc *display:none*. Wyswietli Ci sie m.in. kilka watkow podajacych rozwiazenie Twojego problemu.
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 08 08 - 06:55 |