WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Kursywa we wpisach chociaż jej nie ma
kosiarz
post 28.4.2008 - 13:59
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 380

Hej
Mam taki problem. Mianowicie mam jakiś taki błąd że kilka wpisów na blogu wyświetla się jako tekst w całości pisany kursywą. Przeglądam te wpisy i tam nie ma wogóle nigdzie ani kawałka tekstu który byłby pisany kursywą, a mimo to tak się wyświetla. Poza tym żeby było zabawniej to cały pasek boczny z widgetami też się zaczął wyświetlać pisany kursywą. Nie musze mówić jak mnie to irytuje. Czy ktoś miał już taki błąd? Przeglądam te wpisy i szukam jakiegoś znacznika czy czegoś co by mogło powodować taki błąd wyświetlania, ale nic takiego nie mogę się doszukać.

Czy ktoś ma jakieś sugestie co z tym zrobić?
Go to the top of the page

+Quote Post
Riff
post 28.4.2008 - 15:46
Post #2

aktywność:

Nr: 3 158

Gdzieś musiałeś zastosować znacznik "i" lub "em" - czy to w kodzie stylu, czy to w jednym z wpisów, a który to znacznik nie został domknięty - efektem jest ciągła kursywa, a że w większości stylów sidebar w kodzie znajduje się niżej od zawartości, to sam sidebar równiez jest pisany kursywą - proponuję wejść na stronę i zobaczyć, gdzie tekst pisany kursywą się zaczyna - tam gdzie będzie początek, tam należy szukać podejrzanego znacznika, który wymaga naprawy.

--------------------
Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:

+Quote Post
kosiarz
post 28.4.2008 - 19:39
Post #3

aktywność:
**

Nr: 3 380

Dziękuje, faktycznie w jednym wpisie było skopane, chociaż cięzko było się tego doszukać. Dziękuję za pomoc

+Quote Post
Riff
post 28.4.2008 - 19:48
Post #4

aktywność:

Nr: 3 158

Zasada Riffa: jeśli nie wiesz gdzie jest błąd, zacznij od początku (w przenośni i dosłownie) he he.

--------------------
Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:31
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów