Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
28.4.2008 - 13:59
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 3 380 |
Hej
Mam taki problem. Mianowicie mam jakiś taki błąd że kilka wpisów na blogu wyświetla się jako tekst w całości pisany kursywą. Przeglądam te wpisy i tam nie ma wogóle nigdzie ani kawałka tekstu który byłby pisany kursywą, a mimo to tak się wyświetla. Poza tym żeby było zabawniej to cały pasek boczny z widgetami też się zaczął wyświetlać pisany kursywą. Nie musze mówić jak mnie to irytuje. Czy ktoś miał już taki błąd? Przeglądam te wpisy i szukam jakiegoś znacznika czy czegoś co by mogło powodować taki błąd wyświetlania, ale nic takiego nie mogę się doszukać. Czy ktoś ma jakieś sugestie co z tym zrobić? |
|
|
|
28.4.2008 - 15:46
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 394 Nr: 3 158 |
Gdzieś musiałeś zastosować znacznik "i" lub "em" - czy to w kodzie stylu, czy to w jednym z wpisów, a który to znacznik nie został domknięty - efektem jest ciągła kursywa, a że w większości stylów sidebar w kodzie znajduje się niżej od zawartości, to sam sidebar równiez jest pisany kursywą - proponuję wejść na stronę i zobaczyć, gdzie tekst pisany kursywą się zaczyna - tam gdzie będzie początek, tam należy szukać podejrzanego znacznika, który wymaga naprawy.
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
28.4.2008 - 19:39
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 3 380 |
Dziękuje, faktycznie w jednym wpisie było skopane, chociaż cięzko było się tego doszukać. Dziękuję za pomoc
|
|
|
|
28.4.2008 - 19:48
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 394 Nr: 3 158 |
Zasada Riffa: jeśli nie wiesz gdzie jest błąd, zacznij od początku (w przenośni i dosłownie) he he.
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:31 |