WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Błąd wyświetlania strony po pracach modernizacyjnych adminów
pepto
post 08.4.2008 - 17:05
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 588

Witam

Po ostatniej "radosnej twórczości" administratorów na serwerze "ovh.org" moja strona zaczęła wyświetlać się z błędami (dół strony): www.baguazhang.ovh.org

Błąd związany jest z wyświetlaniem wpisów, które nie powinny być widoczne przy odnośnikach do podstron. Co ciekawsze wczoraj te wpisy ograniczały sie do daty, dziś już pokazuje także strefę czasową.

Strona zbudowana jest w Wordpress 2.2.3, na bazie szablonu "saltandpepper" (trochę go przerabiałem) i od maja 2007 roku działała poprawnie, aż do ostatnich prac modernizacyjnych serwera ovh.pl sad.gif

po dwudniowej mailowej korespondencji otrzymałem informację od ovh.org..., iż prowadzone prace na serwerze nie miały wpływu na zaistniałe błędy. zasugerowano abym sprawdził pliki konfiguracyjne Wordpress i zweryfikował ustawienia szbablonów odpowiedzialnych za wyświetlenie zdjęć :confused:.... Nie bardzo rozumiem jak aplikacja php (Wordpress) mogła sama z siebie po roku czasu przestać działać prawidłowo.

Taką odpowiedź odebrałem jako jednoznaczne "spuszczenie mnie na drzewo".

Jestem w kropce, bardzo proszę o ewentualną pomoc, bez Was "nie ruszę z tego miejsca"

Jest 18.49 i totalna padaczka, w tej chwili nie mogę edytować nawet swoich stron. Loguję się do PA, edytuję stronę - zapisuję zmiany...i nic...jakbym w ogóle nie wchodził ohmy.gif

ps.

Mam świadomość, że korzystam z darmowego konta. Jednak chyba nie w taki sposób powinno to wszystko działać. Najgorsze jest to, że przez rok czasu posługiwałem się adresem z domeną ovh.org w nazwie i "rozgrzałem go" ... a tu taka wtopa nie z mojej winy:o

pozdrawiam

pepto

Ten post edytował pepto 08.4.2008 - 17:52

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:18
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów