Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
06.4.2008 - 16:23
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
zainstalowałam wtyczkę, aktywowałam. pozornie wszystko jest ok...
mam jednak problem: jak dodac pole do adresu e-mail w skórce bloga, by się ludziska mogły zapisywać?? w zakładce widgety nie pojawił się żaden nowy widget. |
|
|
|
06.4.2008 - 16:45
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 394 Nr: 3 158 |
Umm... ręcznie? A co pisze w dokumentacji?
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
06.4.2008 - 17:41
|
|
|
hmm, znalazłam cos takiego i wkopiowałam do siedebar:
KOD To add the subscription form in your template, insert the following code where you want the form to appear: <?php if (class_exists('ajaxNewsletter')): ?> <!-- place your HTML code here --> <?php ajaxNewsletter::newsletterForm(); ?> <!-- place your HTML code here --> <?php endif; ?> pięknie okienko wyskoczyło. po wpisaniu adresu e-mail pojawia się: A confirmation was sent to your email a wpisany adres ląduje w PA (mogę go tu recznie aktywować), ale nie zostaje na niego wysłany żaden list z prośbą o powtwierdzenie rejestracji ani tez żaden newsletter nie trafia do celu... dodatkowo na mojego maila, który jest wpisany w konfiguracji word press: otrzymuje taka informację: Connected to 193.17.41.46 but sender was rejected. Remote host said: 550 Bad SPF records for [wp.eu:195.242.116.29] jako, że nie znam php, moje pytanie jest takie: co jeszcze?? moze w miejscu KOD <!-- place your HTML code here --> powinnam coś wpisać??
|
|
|
|
06.4.2008 - 18:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 394 Nr: 3 158 |
KOD <!-- place your HTML code here --> Tutaj jedynie wpisujesz kod do formatowania wyglądu... Prawdopodobnie jest jakiś błąd w konfiguracji - jednak nie jestem w stanie powiedzieć nawet, w jakiej. Niestety... Może ktoś inny będzie w stanie pomóc. -------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
06.4.2008 - 18:53
|
|
|
Riff - Dziekuję za pomoc!
Dokładnie mam podobne podejrzenia... Uroki nieznajomości php, ale jak to mówią - początki są zawsze trudne. Póki co spróbuję z feedburnerem. Poczekam, być może ktoś spotkał się z podobną reakcją tej wtyczki... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:42 |