Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
29.3.2008 - 16:35
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 541 |
Witam.
Aż nie chce mi się wierzyć, że WP nie ma opcji wstawienia klikalnego adresu e-mail, tak jak to można zrobić z linkami do stron www. Przejrzałem już sporo blogów opartych o ten system i wszędzie adresy e-mail były zwykłym tekstem. Czy naprawdę nie można tego zmienić? Jeśli tak to będę wdzięczny za podpowiedź. -------------------- |
|
|
|
29.3.2008 - 17:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 18 Nr: 3 131 |
klikalny adres email to zwykły link:
KOD <a href="mailto:ktos@gdzies.pl">Wyślij wiadomość</a> Z tematem KOD <a href="mailto:ktos@gdzies.pl?subject=zwykla Wiadomosc">Wyślij wiadomość</a> jeśli chcesz kopię wiadomości na inny adres: ?cc= ... łącząc więcej niż jeden dodatek powinno to wygladać tak: KOD <a href="mailto:ktos@gdzies.pl?subject=zwykla Wiadomosc&cc=ktosinny@innemiejsce.pl, ktostrzeci@nibylandia.pl">Wyślij wiadomość</a>
Ten post edytował Taranis 29.3.2008 - 17:32 -------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje WordPress blogaski: sobek.pl - język angielski TopBlogger.pl - o blogowaniu i rozwoju bloga |
|
|
|
29.3.2008 - 18:18
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 541 |
Ok, teraz jest tak jak chciałem, dzięki
-------------------- |
|
|
|
08.4.2008 - 18:47
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
a czy jest także możliwość, aby prócz gotowego tematu wstawic jeszcze automatyczną treść?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:48 |