Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
10.3.2008 - 22:11
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 3 490 |
Witam!
Jestem początkującym w świecie Wordpress a także CSS, aczkolwiek chciałbym w moim przyszłym blogu wprowadzić kilka zmian kosmetycznych, które upiększą cały layout, mianowicie problem polega na tym, że na samym dole jest taki ciekawy bajer jak ost. posty, komentarze itp i chciałbym aby suma ost. komentarzy, postów i ostatnich wejść mogła być przeze mnie dowolnie zmieniona, wiem tyle że aktualna wartość wynosi 10 dla każdej tabeli ale nie wiem gdzie to zmienić, styl na ktorym mam ten problem można obejrzeć i ściągnąć tutaj: http://wp-themes.designdisease.com/categor...mes/gossipcity/ Pozdrawiam |
|
|
|
11.3.2008 - 13:02
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 836 Nr: 2 641 |
Jak sam zauważyłeś problem dotyczy stopki. Otwórz więc plik footer.php i pozmieniaj wartości (w nawiasach jest tam standardowo 10) dla mdv_most_commented, mdv_recent_comments i mdv_recent_posts.
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
11.3.2008 - 14:45
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 3 490 |
Wielkie dzięki!
|
|