Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
06.3.2008 - 23:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 27 Nr: 3 380 |
Witam
Skoro inni tak robią to na łamach tego forum chciałbym się z innymi pochwalić moim blogiem. Tematyka głównie IT, oprogramowanie open source, LInux, do tego też troche polityki, a nawet poezji. /dev/null/ to taki mój internetowy smietnik do którego wrzucam po prostu wszystko co im ślina na język przyniesie. Bloga jest na darmowym serwerze ddl2.pl i naprawde sobie do chwale. Został przeniesiony z yoyo.pl ( to była katastrofa) Chciałem jeszcze dodać że ten blog powstał przy bardzo dużej waszej pomocy, gdyż bez was bym pewnych rzeczy nie ruszył. Głównie chciałbym podziękować tej dziewczynie z kotem DZIEKUJE!!! i zapraszam na mój blog PLISS zostawcie jakieś wpisy i komentarze. www.devnull.ddl2.pl |
|
|
|
31.3.2008 - 00:36
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 3 977 |
Na samym początku rzuciło mi się w oczy:
PLISS zostawcie jakieś wpisy i komentarze. To takie trochę dziecinne. Jeśli komuś podoba się blog to powienien sam napisać komentarz nie zaś Ty prosić go o to. Koeljną negatywną cechą to serwer. Polecałbym przenieść się na inny, ten powoli chodzi, ma częste przerwy w działaniu i jest darmowy.. (nie pewność istnienia tego Bloga ) Zdecydowanym Plusem jest przejrzysty wygląd. Znajdują się też drobne błędy /dev/null to wirtualne urządzenie w syetmach Linux/ 6/10 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5 09 08 - 22:33 |