Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
03.3.2008 - 10:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 452 |
Witam, stworzyłem w NextGEN Gallery kilka galerii i podpiąłem je pod album. Umieściłem album na stronie.
I tutaj pojawił się mały problem z odmianą słowa "zdjęć". Niezależnie od ilości zdjęć w danej galerii zawsze NextGEN Gallery wyświetla słowo "zdjęcia". Na przykład: "1 Zdjęcia" "2 Zdjęcia" "11 Zdjęcia" i tak dalej. Czy jest sposób, aby NextGEN Gallery odmieniał słowo zdjęcia przez przypadki? Pozdrawiam Ogre2000 |
|
|
|
03.3.2008 - 23:13
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 868 Nr: 2 641 |
Nie.
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
27.3.2008 - 20:12
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 1 347 |
A gdzie znajdę w kodzie miejsce odpowiedzialne za wyświetlanie tej pozycji?
Chciałbym zamienić miejscami słowo Photos/Zdjęć i liczbę plików. OK. Znalezione, nggfunctions.php Ten post edytował XaRaF 28.3.2008 - 21:27 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:25 |