WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Limited Email Registrations
marcinb
post 26.2.2008 - 07:41
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 118

Używam WPMU i zawsze miałem ustawione Limited Email Registrations na jakąś domenę z której wiedziałem, że nikt się nie zarejestruje. Nowych użytkowników tworzyłem sam, jako admin.

Niestety kilka dni temu wymazałem tą domenę podczas bawienia sie RS Discuss. I zaczęło się. Roboty potworzyły ileś tam blogów itp.
Chcę teraz ponownie ustawić blokadę na rejestrację nowych użytkowników tylko z jakiejś domeny a tu nic... Nie mogę. Jestem na ..../wp-admin/wp-options.php wciskam Update i zaczyna się mielić, wreszcie pokazuje się pusty ekran a adres w pasku przeglądarki zmienia się na ..../wp-admin/wp-edit.php
Sprawdzałem te pliki wyglądają na 'nie ruszane'.
Może w bazie d. a się 'ręcznie' wstawić domenę tylko by trzeba było wiedzieć do jakiej tabeli...
Na razie tak zmieniłem powitalnego maila aby nie był wysyłany password, login i adres bloga.
Chociaż od wczorajszego wieczoru kilka jest nowych blogów - być może zapytania były wysłane wcześniej, przed zmianą emaila powitalnego.

Co może być przyczyną niemożności ponownego ustawienia ograniczenia rej. nowych userów co do domeny poczty e-mail?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:41
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów