Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
26.2.2008 - 07:41
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 3 118 |
Używam WPMU i zawsze miałem ustawione Limited Email Registrations na jakąś domenę z której wiedziałem, że nikt się nie zarejestruje. Nowych użytkowników tworzyłem sam, jako admin.
Niestety kilka dni temu wymazałem tą domenę podczas bawienia sie RS Discuss. I zaczęło się. Roboty potworzyły ileś tam blogów itp. Chcę teraz ponownie ustawić blokadę na rejestrację nowych użytkowników tylko z jakiejś domeny a tu nic... Nie mogę. Jestem na ..../wp-admin/wp-options.php wciskam Update i zaczyna się mielić, wreszcie pokazuje się pusty ekran a adres w pasku przeglądarki zmienia się na ..../wp-admin/wp-edit.php Sprawdzałem te pliki wyglądają na 'nie ruszane'. Może w bazie d. a się 'ręcznie' wstawić domenę tylko by trzeba było wiedzieć do jakiej tabeli... Na razie tak zmieniłem powitalnego maila aby nie był wysyłany password, login i adres bloga. Chociaż od wczorajszego wieczoru kilka jest nowych blogów - być może zapytania były wysłane wcześniej, przed zmianą emaila powitalnego. Co może być przyczyną niemożności ponownego ustawienia ograniczenia rej. nowych userów co do domeny poczty e-mail? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:41 |