WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uprawnienia

Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.

Reply to this topicStart new topic
> Wordpress od podstaw, http://wordpress.rly.pl
PiTcA
post 24.2.2008 - 03:56
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 2 756

Wordpress to dla Ciebie czarna magia? Nie masz pojęcia co, gdzie i jak? Chciałbyś zacząć tworzyć własny blog na własnym serwerze? Świetnie trafiłeś wink.gif

http://wordpress.rly.pl/

Blog jest jeszcze w fazie "beta". Tłumaczenie, oraz lekka edycja motywu nastąpi niebawem, gdyż chcę to przy okazji opisać, tak aby inni także potrafili to zrobić wink.gif
Nie chcę robić tutaj konkurencji kolegom, nie szukam żadnego współzawodnictwa, postanowiłem jedynie opisać wszystko w miarę przystępnie i dokładnie wink.gif Mam nadzieję, że się spodoba, a co najważniejsze: przyda! smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
west28
post 24.2.2008 - 08:52
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

Super jednak strona się nie wyświetla. Pomysł dobry, stron tego typu brakuje. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna kalka tylko rzeczywiście przystępnie napisany przewodnik.

--------------------

+Quote Post
PiTcA
post 24.2.2008 - 12:19
Post #3

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 2 756

CYTAT(west28 @ 24.2.2008 - 08:52) *
Super jednak strona się nie wyświetla. Pomysł dobry, stron tego typu brakuje. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna kalka tylko rzeczywiście przystępnie napisany przewodnik.

Hm, dziwne. Sprawdź teraz? U mnie działa. Serwery są w holandii i nie zdarzyło mi się, aby kiedyś strona mi nie działała, jednak o godzinie, o której napisałeś posta, to nie wchodziłem na stronę wink.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20 08 08 - 14:41
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów