Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
24.2.2008 - 03:56
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 2 756 |
Wordpress to dla Ciebie czarna magia? Nie masz pojęcia co, gdzie i jak? Chciałbyś zacząć tworzyć własny blog na własnym serwerze? Świetnie trafiłeś
http://wordpress.rly.pl/ Blog jest jeszcze w fazie "beta". Tłumaczenie, oraz lekka edycja motywu nastąpi niebawem, gdyż chcę to przy okazji opisać, tak aby inni także potrafili to zrobić Nie chcę robić tutaj konkurencji kolegom, nie szukam żadnego współzawodnictwa, postanowiłem jedynie opisać wszystko w miarę przystępnie i dokładnie -------------------- |
|
|
|
24.2.2008 - 08:52
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 870 Nr: 309 |
Super jednak strona się nie wyświetla. Pomysł dobry, stron tego typu brakuje. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna kalka tylko rzeczywiście przystępnie napisany przewodnik.
-------------------- |
|
|
|
24.2.2008 - 12:19
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 2 756 |
Super jednak strona się nie wyświetla. Pomysł dobry, stron tego typu brakuje. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejna kalka tylko rzeczywiście przystępnie napisany przewodnik. Hm, dziwne. Sprawdź teraz? U mnie działa. Serwery są w holandii i nie zdarzyło mi się, aby kiedyś strona mi nie działała, jednak o godzinie, o której napisałeś posta, to nie wchodziłem na stronę -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 08 08 - 14:41 |