Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
19.1.2008 - 00:01
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 192 |
Witam! Dawno tu nic nie pisałem, ale mam nastepujący problem z moim WP.
Zainstalowałem WP na parunastu subdomenach, kiedy wpisze np. subdomena.strona.pl przenosi mnie automatycznie do innej subdomeny. Dzieje się tak zarówno przy adresie z http://www. jak i samym subdomena.strona.pl. Może ktoś miał podobny problem i wie z czym takie błędy mogą być związane? Pozdrawiam i z góry dzięki za jakiekolwiek pomocne odpowiedzi. Zacha -------------------- Potrzebujesz szybkiego tłumaczenia? A może szukasz tłumacz dokumentów samochodowych? Zapraszam!
|
|
|
|
19.1.2008 - 10:18
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
A na jakim rekordzie domeny dałeś przekierowanie i jak ono wygląda ??? Poza w wp możesz dać tylko 1 adres "główny" i ewentualnie pokombinować z .htaccess
-------------------- |
|
|
|
19.1.2008 - 19:08
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 192 |
Mam tak: wp zainstalowany na samych subdomenach tworzonych w cpanelu. Nie dodawałem żadnych rekordów.
Mam powiedzmy 5 subdomen, chociaż jest ich znacznie więcej np. 1.strona.pl, 2.strona.pl 3.strona.pl, 4.strona.pl, 5.strona.pl WP był najszybciej zainstalowany na 1.strona.pl a kiedy wpisuję np. 2,3,4,5 itd. to i tak przechodzi mi na stronę 1.strona.pl. Nie wiem czy to jasno wytłumaczyłem ale chyba załapiecie o co chodzi. Dość dziwne zjawisko jak dla mnie. Dodam, że kiedy wpisuję np.: 2.strona.pl/wp-admin/ to przechodzi mi do właściwego PA. Pozdrawiam Zacha -------------------- Potrzebujesz szybkiego tłumaczenia? A może szukasz tłumacz dokumentów samochodowych? Zapraszam!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:33 |