WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> dziwne zmiany stron/ WP mnie automatycznie przenosi
zacha
post 19.1.2008 - 00:01
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 192

Witam! Dawno tu nic nie pisałem, ale mam nastepujący problem z moim WP.

Zainstalowałem WP na parunastu subdomenach, kiedy wpisze np. subdomena.strona.pl przenosi mnie automatycznie do innej subdomeny.

Dzieje się tak zarówno przy adresie z http://www. jak i samym subdomena.strona.pl.

Może ktoś miał podobny problem i wie z czym takie błędy mogą być związane?

Pozdrawiam i z góry dzięki za jakiekolwiek pomocne odpowiedzi.
Zacha

--------------------
Potrzebujesz szybkiego tłumaczenia? A może szukasz tłumacz dokumentów samochodowych? Zapraszam!
Go to the top of the page

+Quote Post
west28
post 19.1.2008 - 10:18
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

A na jakim rekordzie domeny dałeś przekierowanie i jak ono wygląda ??? Poza w wp możesz dać tylko 1 adres "główny" i ewentualnie pokombinować z .htaccess

--------------------

+Quote Post
zacha
post 19.1.2008 - 19:08
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 192

Mam tak: wp zainstalowany na samych subdomenach tworzonych w cpanelu. Nie dodawałem żadnych rekordów.

Mam powiedzmy 5 subdomen, chociaż jest ich znacznie więcej np. 1.strona.pl, 2.strona.pl 3.strona.pl, 4.strona.pl, 5.strona.pl

WP był najszybciej zainstalowany na 1.strona.pl a kiedy wpisuję np. 2,3,4,5 itd. to i tak przechodzi mi na stronę 1.strona.pl.

Nie wiem czy to jasno wytłumaczyłem ale chyba załapiecie o co chodzi. Dość dziwne zjawisko jak dla mnie. Dodam, że kiedy wpisuję np.: 2.strona.pl/wp-admin/ to przechodzi mi do właściwego PA.

Pozdrawiam
Zacha

--------------------
Potrzebujesz szybkiego tłumaczenia? A może szukasz tłumacz dokumentów samochodowych? Zapraszam!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:33
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów