WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Wlejanie Video w wp mu
Jarrod
post 12.1.2008 - 14:28
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 926

Witam. Mam problem z wklejaniem filmów w wp mu normalnie w każdym wordpresie wystarczy wklejac kod embed fimików z youtube czy metacafe i kazdego innego jednak w blogach na wp mu ta opcja nie działa wklejam kod i znika filmiki sie nie pokazuja w postach czy może wiecie gdzie w kodzie cos zminic cy co wylaczyc zeby w wp mu zadzialalo wklejanie filmow???
Go to the top of the page

+Quote Post
zakopiec
post 12.1.2008 - 23:49
Post #2

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 275

Działa ja sam uzywam na wzakopane.pl
Tylko albo przełączysz się w tryb bez WYSWIG, można wyłączyć na stałe lub pisząc post. Jednak jak będziesz go edytował później z domyślnie włączonym WYSWIG rozsypie się.
Ja posłuchałem kolegow z tego forum i zainstalowałem jednego z plaginów "Viper's Video Quicktags". Daje możliwosć z równych serwisów wstawiać filmy.
Z Youtube wystarczy podac identyfikator filmu.

Ten post edytował zakopiec 12.1.2008 - 23:50

--------------------

+Quote Post
Jarrod
post 13.1.2008 - 09:46
Post #3

aktywność:
*

CYTAT(zakopiec @ 12.1.2008 - 23:49) *
Działa ja sam uzywam na wzakopane.pl
Tylko albo przełączysz się w tryb bez WYSWIG, można wyłączyć na stałe lub pisząc post. Jednak jak będziesz go edytował później z domyślnie włączonym WYSWIG rozsypie się.
Ja posłuchałem kolegow z tego forum i zainstalowałem jednego z plaginów "Viper's Video Quicktags". Daje możliwosć z równych serwisów wstawiać filmy.
Z Youtube wystarczy podac identyfikator filmu.

Witam chodziło mi o to ze w wp mu nie dziła w ten sposób co piszesz ja mam kilka blogów wordpress i działa u mnie normalnie wklejanie filmków tak jak u ciebie też wyłącam edytor i oki ale nie działa w wp mu adres blogów 5nn.pl można założyć bloga i sparwdzić pozdrawiam

Ten post edytował Jarrod 13.1.2008 - 09:47

+Quote Post
Jarrod
post 13.1.2008 - 09:58
Post #4

aktywność:
*

Rozwiązałem problem częściowo używając wtyczki Viper's Video Quicktags filmiki można dodawać wklejając kod embeb nadal nie Pozdrawiam

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:41
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów