Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
07.1.2008 - 21:49
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 3 536 |
Witam, znalazłem mnóstwo materiałów o tym jak rozbudować bloga na wordpressie ale tylko wzmianki, że można spokojnie użyć go jako klasycznego CMS'a.
Moje pytanie to jak zrobić taką strukturę: Wybór województwa -> wybór miejscowości -> wybór kategorii -> lista tematów do wyboru Chodzi mi o to, żeby po wybraniu np. województwa śląskiego pojawiły się na stronie linki do miejscowości do niego przypisanych, tak samo z kategoriami... Tematy tworzyliby zarejestrowani użytkownicy którzy byliby przypisani do danego województwa/województw i miejscowości i mogli sobie wybrać do którego należy temat. Nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Ma ktoś jakieś wskazówki? |
|
|
|
08.1.2008 - 00:59
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
kategoria - podkategorie - artykuł
to odnośnie podziału. użytkownicy - wtyczki: np role manager -------------------- |
|
|
|
08.1.2008 - 22:39
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 3 536 |
kategoria - podkategorie - artykuł to odnośnie podziału. użytkownicy - wtyczki: np role manager Tylko nie bardzo zrozumiałem co dalej. Stworzyłem sobie kategorię z podkategoriami Województwo -> miejscowość -> dział Tylko nie bardzo rozumiem jak tego używać. Dodać pusty wpis z nazwą województwa a później z miastem? Chyba ciężko u mnie z myśleniem, ale nie potrafię sobie jakoś w głowie przetransformować bloga w którym są tylko wpisy na wortal z kategoriami, podkategoriami gdzie wybór jednego wpływa na drugie. |
|
|
|
09.1.2008 - 00:03
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
CYTAT Dodać pusty wpis z nazwą województwa a później z miastem? Dodać kategorię z pierwszym wpisem i podkategoriami, które mogą być puste, a nie muszą -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:43 |