Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
06.1.2008 - 14:39
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 3 275 |
Szukałem ale nie mogę znależć jak powinien wygladac kod phplub inny, aby pokazywal np na głównej stronie wszystkie założone blogi lub chociaż ostatnio założone.
Dziękuje za pomoc. -------------------- |
|
|
|
06.1.2008 - 22:39
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 868 Nr: 2 641 |
-------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
02.2.2008 - 20:06
|
|
|
Dzieki za link jednak męcze sie a listy blogow jak nie bylo tak niema.
Ten kod po wrzuceniu do katalogu pluginow mam wstawic. probuje w rozne miejsca i nietety nie wiem jak to ma dzialac. <ul> <?php list_all_wpmu_blogs("12","name","<li>","</li>","updated"); ?> </ul> ------ Poradziłem wreszcie w kod theme u mnie sidebar.php wkleilem <ul> <?php list_all_wpmu_blogs("","","<li>","</li>","updated"); ?> </ul> I okazuje się ze wyświetla blogi tylko te ktore sa stworzone po wrzuceniu pluginy i aktywacji, wczesniejszych nie pokazuje Ten post edytował zakopiec 03.2.2008 - 00:09 -------------------- |
|
|
|
03.2.2008 - 00:14
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
KOD <?php $blogs = get_last_updated(); if( is_array( $blogs ) ) { ?> <br /><strong>Zaktualizowane według wpisu</strong> <?php foreach( $blogs as $details ) { ?><li><a href="http://<?php echo $details[ 'domain' ] . $details[ 'path' ] ?>"><?php echo get_blog_option( $details[ 'blog_id' ], 'blogname' ) ?></a></li><?php } ?> <?php } ?> Bez rzadnych wtyczek... -------------------- |
|
|
|
17.2.2008 - 11:57
|
|
|
Dziwne bo pokazuje te same subdomeny co z wtyczka, a w bazie sa inne tez.
Sprawa rozwiązana. Niektóre blogi pomimo aktywnosci w bazie są zaznaczone jako nieaktywne, wystaczyło ale to juz przez phpmyadmin zmienic wartosc z 0 na 1 i jest ok. Dzieki za pomoc a to moje spostrzezenie tez sie pewnie przyda. Ten post edytował zakopiec 23.3.2008 - 19:19 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:49 |