WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> wygląd reklamy adsense na blogu
tadek
post 06.1.2008 - 13:44
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 220

witam ,
Za waszymi radami udało mi się podpiąć reklamę google pod mojego bloga za co wam dziękuje smile.gif i oczywiście jak to w życiu dziwnie bywa pojawia sie nowy problem i lekko dostaje już szału
a mianowicie .. postawiłem sobie system blogowy na WordPress Mu ustawiłem templatke naniosłem zmiany w co by to miało ręce i nogi i co sie okazuje

mam już kilka blogów na subdomenach , templatka ta sama a reklama wyświetla sie inaczej i nie wiem dlaczego tak sie dzieje przy czym w jednej opcji ma to co chciałem a w drugie lipa totalna .. męczył może sie kto już z tym tematem ... ewentualnie dlaczego tam sie dziej .. ??

przepraszam ze zawracam wam głowe

Ten post edytował tadek 06.1.2008 - 13:46
Go to the top of the page

+Quote Post
efrenzy
post 06.1.2008 - 20:40
Post #2

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 506

trochę ubogo nakreślasz cechy problemu wink.gif możesz liczyć na wywody teoretyczne na ten temat ale sądze jakbyś podał chociaż jakiś adres to ułatwiło by sprawę -- przyczyn może być wiele

sprawdź w dokumentacji google'a na ten temat
poszukaj podobnych problemów w sieci

nie mam więcej pomysłów na tym etapie wink.gif pozdrawiam

--------------------

+Quote Post
west28
post 08.1.2008 - 01:05
Post #3

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

prawdopodobnie wstawiasz dla różnych tematów ten sam kod adsense. Normalka, że jeśli załapiesz się inny styl <div> to czasem zmieni ci wygląd reklamy

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:11
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów