Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
28.12.2007 - 18:20
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 289 Nr: 3 158 |
http://sajfaj.pl
Blog o (póki co) filmach i serialach science fiction. Cała skórka graficzna opracowana przeze mnie, w oparciu o template K2, który również na swoje potrzeby przetłumaczyłem. Niestety nie działa mi "zwykłe" tłumaczenie z uwagi na serwer, który jest na netarteria.eu. Sam K2 był modyfikowany nie tylko od strony CSS'a, ale też od strony kodu. Co sądzicie? -------------------- |
|
|
|
28.12.2007 - 21:51
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 3 258 |
Ładny theme, K2 nie do rozpoznania
-------------------- blog.fiedoruk.pl - TechBlog - Gadżety, Programy, Nowości, Porady.
|
|
|
|
08.4.2008 - 14:50
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 289 Nr: 3 158 |
Zmieniłem "nieco" layout - co sądzicie?
-------------------- |
|
|
|
08.4.2008 - 17:56
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 45 Nr: 3 882 |
Prawdę mówiąc brakuje mi informacji o licencji na jakiej udostępniane są treści...
Jeśli przeoczyłem - wybacz -------------------- Maciej Płoński
blog prywatny - o IT, kulturze i Warszawie |
|
|
|
08.4.2008 - 18:06
|
|
Stopka, po prawej:
CYTAT © 2007-2008 SajFaj.pl, wszystkie prawa zastrzeżone.
-------------------- |
|
|
|
09.4.2008 - 07:47
|
|
|
Grupa: Postów: 0 Nr: 0 Ostrzeżenie: (0%)
|
"krzaczki" na samym dole strony - to jest straszne
Zmień to i będzie git |
|
|
|
09.4.2008 - 09:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 142 Nr: 3 567 |
1. Z górnych zakładek (główna, blog, autor itd.) można byłoby zrobić zakładki i zaznaczeniem gdzie aktualnie się znajdujemy.
2. Tekst "W ekspedycji Atlantis uczestniczą przedstawiciele różnych krajów. Na podstawie flag widocznych na ich ubraniach można wyróżnić przedstawicieli Stanów Zjednoczonych, Kanady, Australii, Szwecji, Szkocji, Hiszpani, Niemiec, Beglii, Republiki Południowej Afryki, Republiki Czech, Anglii i Japoni…" zrobiłbym bardziej widoczny + jakiś link do "więcej". :-) -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
09.4.2008 - 09:31
|
|
CYTAT "krzaczki" na samym dole strony - to jest straszne Faktycznie, będę musiał pogrzebać w odpowiednim miejscu by zmienić kodowanie... CYTAT 1. Z górnych zakładek (główna, blog, autor itd.) można byłoby zrobić zakładki i zaznaczeniem gdzie aktualnie się znajdujemy. No to już ma kolega pomysł na wpis na swojego bloga, bo trochę nie wiem, jak się do tego zabrać CYTAT jakiś link do "więcej". Problem w tym, że nie ma więcej Update: Hah, dodałem "zakładki" Ten post edytował Riff 09.4.2008 - 12:30 -------------------- |
|
|
|
09.4.2008 - 14:54
|
|
|
Grupa: Postów: 0 Nr: 0 Ostrzeżenie: (0%)
|
CYTAT Faktycznie, będę musiał pogrzebać w odpowiednim miejscu by zmienić kodowanie... Albo po prostu pousuwaj znaki polskie Ja tak zrobiłem na jednej z moich stron |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 08 08 - 06:46 |