Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
27.12.2007 - 18:55
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 3 480 |
Witam.
Jestem nowy na forum, ale szukałem rozwiązania mojego problemu. Sprawa stylu http://kaytwo.googlecode.com/files/K2%20Re...ndidate%203.zip. Chodzi mi o takie coś, żeby po kliknięciu na kategorię w prawym panelu, wyświetliły się tylko tytuły postów, bez ich treści. Dodatkowo, na stronie głównej wszystko powinno zostać bez zmian, tj. powinny być wyświetlane zarówno tytuły, jak i pełna treść - nie używam znaczników More. Mam nadzieję, że mój problem jest zrozumiały i ktoś z forumowiczów postara się mi pomóc. PS. Z tego co czytałem, to pomaga edycja pliku archives.php, ale w moim stylu (K2) nie istnieje taki plik. Próbowałem też usuwania linijki KOD <?php the_content(sprintf(__('Continue reading \'%s\'', 'k2_domain'), the_title('', '', false))); ?> (znalazłem taki sposób w internecie, ale powodował on, że treść wpisów nie była wcale wyświetlana).//EDIT: Problem nieaktualny. Ten post edytował kowi 22.1.2008 - 14:46 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:39 |