Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
14.12.2007 - 12:28
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 3 424 |
Witajcie
Mam problem, po 2 latach fukncjonowania mojego serwisu stala sie sprawa dosc dizwna. Wpisy zmienily kolejnosc, gdy wczesniej wyswietlane byly od najstarszego do najnowszego to teraz stalo sie na odwrot. PRzeszukiwalem API wordpressa i pozieminialem sposob wyswietlania ale chyba nei byly to odpowiednei funkcje. Czy wie ktos ktore funkcje konkretnie sa odpowiedzialne za wysweitlenie wpisow na stronie w srodkowej czesci? Co nalezy zamienic? A moze jest jakis fix. Czy ktos ew. mogl zrobic mi jakas zlosliwosc czy to nieswiadoma ingerencja admina? Podzieldzie sie ze mna waszymi spostrzezeniami. Dodam ze obecnie z pewnoscia wpisy wyswietlane sa przez ID posta, bo gdy zmienie w bazie id posta z powiedzmy 454 na id o nr. 1 jest on wyswietlany jako peirwszy. Licze na jakies solucje i z gory dziekuje. Dodam ze uzywam wordpressa 2.0.1 (nie bylo odpowiedniego dzialu tej wersji an forum pozdrawiam yellow |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:05 |