WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!

To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.

Reply to this topicStart new topic
> kolejnośc wyswietlania wpisow
zeppastian
post 14.12.2007 - 12:28
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 424

Witajcie

Mam problem, po 2 latach fukncjonowania mojego serwisu stala sie sprawa dosc dizwna. Wpisy zmienily kolejnosc, gdy wczesniej wyswietlane byly od najstarszego do najnowszego to teraz stalo sie na odwrot. PRzeszukiwalem API wordpressa i pozieminialem sposob wyswietlania ale chyba nei byly to odpowiednei funkcje. Czy wie ktos ktore funkcje konkretnie sa odpowiedzialne za wysweitlenie wpisow na stronie w srodkowej czesci? Co nalezy zamienic? A moze jest jakis fix. Czy ktos ew. mogl zrobic mi jakas zlosliwosc czy to nieswiadoma ingerencja admina? Podzieldzie sie ze mna waszymi spostrzezeniami.
Dodam ze obecnie z pewnoscia wpisy wyswietlane sa przez ID posta, bo gdy zmienie w bazie id posta z powiedzmy 454 na id o nr. 1 jest on wyswietlany jako peirwszy.

Licze na jakies solucje i z gory dziekuje.
Dodam ze uzywam wordpressa 2.0.1 (nie bylo odpowiedniego dzialu tej wersji an forum wink.gif ) a adres bloga cyfrowa.pukawka.pl

pozdrawiam

yellow
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:05
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów