WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Closed TopicStart new topic
> Krzaki po upgrejdzie, Niestety, ale w panelu admina!
PiTcA
post 02.12.2007 - 15:19
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 2 756

Otóż idąc z duchem czasu postanowiłem zrobić update mojego wordpressa. Aktualizacja przebiegła bez większych problemów, jednak to co zaczęło się dzieć po niej, to już ciekawie nie wygląda wink.gif
W panelu amdina na samej górze mam errora wyglądającego mniej więcej tak:
CODE
&"?????0?i7?s???wxB??2?H?C??#?>??eE?J?nc??;;?? ?{<???xCÍ?Ye???7\1V$?{i???? >?S??wYyP?f O?PQ?H?!*w??o,?U?D?3?bR?E?C}?@?7???ya??0ZI?60??i?????4??Y???????w?\ ??)??(3??R???c???R?????."?1?????.???????P?? c????G:~?F6?B$?r?G?|[?Mr???0???%P?????S=g?nV????c?? U?qsZ??p??I??~rR ???U??m?O?Cjt????^?/??????P;s?qed ??qNT??????n ????V???6?;???i?/9???D?:w?W?jE,?`FL?????~AWD?@? ???gf?? ;o?????i??7^?_?e?'mNBj??????ha?3?ps???/?+? S??????5?e'b~q?r??????R?? ?CF????2A/?L?j???????[??? N?HP?}?i%??)${+`*UC???(???E?k?????I?????7???5?ae?7?H?Xs?i??g? ??Y.(u"S? ?*\/p???j??<? ? ?e:?'V<???H? ???Nr?ZS??&<???aZ???u??j???Al??^?????? ?Q?tO??g?>V????7A?????}?IMz?!u???c??{?????Yn???,??@j???j???,??x|??U??J???2D??^?U???4?z????????????{((t????_?_?x??Z S&???V3R??e?????H"?? ??????+MbI%??.?G????,J4?G??'g~? ?s;??2~?T???.??dJAsI???]{9??o?PiQu?N??g+??4=Uc?v7?????p??8???^?hNZ_????r=?8?6f??3;?

Trudno mi coś z tego zrozumieć, tak więc nie mam pojęcia co to może być. Po wyłączeniu wszystkich pluginów też to zostaje. Jak chcę wykonać jakąś akcję (np. włącznie plugina, dodanie newsa) wywala mi errora:
CODE
&"?????0?i7?s???wxB??2?H?C??#?>??eE?J?nc??;;?? ?{<???xCÍ?Ye???7\1V$?{i???? >?S??wYyP?f O?PQ?H?!*w??o,?U?D?3?bR?E?C}?@?7???ya??0ZI?60??i?????4??Y???????w?\ ??)??(3??R???c???R?????."?1?????.???????P?? c????G:~?F6?B$?r?G?|[?Mr???0???%P?????S=g?nV????c?? U?qsZ??p??I??~rR ???U??m?O?Cjt????^?/??????P;s?qed ??qNT??????n ????V???6?;???i?/9???D?:w?W?jE,?`FL?????~AWD?@? ???gf?? ;o?????i??7^?_?e?'mNBj??????ha?3?ps???/?+? S??????5?e'b~q?r??????R?? ?CF????2A/?L?j???????[??? N?HP?}?i%??)${+`*UC???(???E?k?????I?????7???5?ae?7?H?Xs?i??g? ??Y.(u"S? ?*\/p???j??<? ? ?e:?'V<???H? ???Nr?ZS??&<???aZ???u??j???Al??^?????? ?Q?tO??g?>V????7A?????}?IMz?!u???c??{?????Yn???,??@j???j???,??x|??U??J???2D??^?U???4?z????????????{((t????_?_?x??Z S&???V3R??e?????H"?? ??????+MbI%??.?G????,J4?G??'g~? ?s;??2~?T???.??dJAsI???]{9??o?PiQu?N??g+??4=Uc?v7?????p??8???^?hNZ_????r=?8?6f??3;?
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ubaoeuub/public_html/ya/wp-admin/includes/import.php:5) in /home/ubaoeuub/public_html/ya/wp-includes/pluggable.php on line 391

Jednak mim o to, dana akcja się wykonuje (z wyjątkiem włączeniu pluginu Similar Post, jednak nie znając errora nie znam przyczyny wink.gif)
Czyżbym jakiś plik pominął podczas robienia upgrade? (nie wydaje mi się, wszystko wrzucałem 2 razy wink.gif)
Pozdrawiam
http://ya.rly.pl

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
b4it
post 02.12.2007 - 18:42
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

To mi wygląda na pomieszanie wersji. Ja bym ci polecił wywalenie całego wp-admin i wgranie go na nowo a potem update.php. Jeśli to nic nie da to pozostaje ci wyeksportowanie wszystkich wpisów, komentarzy, kategorii itd. a następnie czysta instalacja nowego WP.

--------------------
b4it's log

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post
skyPAPA
post 02.12.2007 - 21:22
Post #3

aktywność:
**

Nr: 2 143

wywal w wp-config utf-8 dla bazy

+Quote Post
PiTcA
post 06.12.2007 - 01:27
Post #4

aktywność:
**

Nr: 2 756

Wywalenie wszystkiego z wp-admin i wrzucenie od nowa jednak pomogło. Dzięki, problem rozwiązany, temat do zamknięcia smile.gif

--------------------

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19 11 08 - 15:37
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów