Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.12.2007 - 15:19
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 2 756 |
Otóż idąc z duchem czasu postanowiłem zrobić update mojego wordpressa. Aktualizacja przebiegła bez większych problemów, jednak to co zaczęło się dzieć po niej, to już ciekawie nie wygląda
W panelu amdina na samej górze mam errora wyglądającego mniej więcej tak: CODE &"?????0?i7?s???wxB??2?H?C??#?>??eE?J?nc??;;?? ?{<???xCÍ?Ye???7\1V$?{i????>?S??wYyP?f O?PQ?H?!*w??o,?U?D?3?bR?E?C}?@?7???ya??0ZI?60??i?????4??Y???????w?\ ??)??(3??R???c???R?????."?1?????.???????P?? c????G:~?F6?B$?r?G?|[?Mr???0???%P?????S=g?nV????c?? U?qsZ??p??I??~rR ???U??m?O?Cjt????^?/??????P;s?qed ??qNT??????n????V???6?;???i?/9???D?:w?W?jE,?`FL?????~AWD?@????gf?? ;o?????i??7^?_?e?'mNBj??????ha?3?ps???/?+?S??????5?e'b~q?r??????R?? ?CF????2A/?L?j???????[??? N?HP?}?i%??)${+`*UC???(???E?k?????I?????7???5?ae?7?H?Xs?i??g? ??Y.(u"S??*\/p???j??<???e:?'V<???H? ???Nr?ZS??&<???aZ???u??j???Al??^???????Q?tO??g?>V????7A?????}?IMz?!u???c??{?????Yn???,??@j???j???,??x|??U??J???2D??^?U???4?z????????????{((t????_?_?x??Z S&???V3R??e?????H"????????+MbI%??.?G????,J4?G??'g~? ?s;??2~?T???.??dJAsI???]{9??o?PiQu?N??g+??4=Uc?v7?????p??8???^?hNZ_????r=?8?6f??3;? Trudno mi coś z tego zrozumieć, tak więc nie mam pojęcia co to może być. Po wyłączeniu wszystkich pluginów też to zostaje. Jak chcę wykonać jakąś akcję (np. włącznie plugina, dodanie newsa) wywala mi errora: CODE &"?????0?i7?s???wxB??2?H?C??#?>??eE?J?nc??;;?? ?{<???xCÍ?Ye???7\1V$?{i????>?S??wYyP?f O?PQ?H?!*w??o,?U?D?3?bR?E?C}?@?7???ya??0ZI?60??i?????4??Y???????w?\ ??)??(3??R???c???R?????."?1?????.???????P?? c????G:~?F6?B$?r?G?|[?Mr???0???%P?????S=g?nV????c?? U?qsZ??p??I??~rR ???U??m?O?Cjt????^?/??????P;s?qed ??qNT??????n????V???6?;???i?/9???D?:w?W?jE,?`FL?????~AWD?@????gf?? ;o?????i??7^?_?e?'mNBj??????ha?3?ps???/?+?S??????5?e'b~q?r??????R?? ?CF????2A/?L?j???????[??? N?HP?}?i%??)${+`*UC???(???E?k?????I?????7???5?ae?7?H?Xs?i??g? ??Y.(u"S??*\/p???j??<???e:?'V<???H? ???Nr?ZS??&<???aZ???u??j???Al??^???????Q?tO??g?>V????7A?????}?IMz?!u???c??{?????Yn???,??@j???j???,??x|??U??J???2D??^?U???4?z????????????{((t????_?_?x??Z S&???V3R??e?????H"????????+MbI%??.?G????,J4?G??'g~? ?s;??2~?T???.??dJAsI???]{9??o?PiQu?N??g+??4=Uc?v7?????p??8???^?hNZ_????r=?8?6f??3;? Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ubaoeuub/public_html/ya/wp-admin/includes/import.php:5) in /home/ubaoeuub/public_html/ya/wp-includes/pluggable.php on line 391 Jednak mim o to, dana akcja się wykonuje (z wyjątkiem włączeniu pluginu Similar Post, jednak nie znając errora nie znam przyczyny Czyżbym jakiś plik pominął podczas robienia upgrade? (nie wydaje mi się, wszystko wrzucałem 2 razy Pozdrawiam http://ya.rly.pl -------------------- |
|
|
|
02.12.2007 - 18:42
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 60 |
To mi wygląda na pomieszanie wersji. Ja bym ci polecił wywalenie całego wp-admin i wgranie go na nowo a potem update.php. Jeśli to nic nie da to pozostaje ci wyeksportowanie wszystkich wpisów, komentarzy, kategorii itd. a następnie czysta instalacja nowego WP.
-------------------- |
|
|
|
02.12.2007 - 21:22
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 45 Nr: 2 143 |
wywal w wp-config utf-8 dla bazy
|
|
|
|
06.12.2007 - 01:27
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 2 756 |
Wywalenie wszystkiego z wp-admin i wrzucenie od nowa jednak pomogło. Dzięki, problem rozwiązany, temat do zamknięcia
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19 11 08 - 15:37 |