WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!

Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.

Closed TopicStart new topic
> dodawanie video
infernalk
post 03.11.2007 - 16:46
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 203

Nie wiem w jakim temacie sie zapytac o to co chce poniewaz nie wiem czy istnieja jakies wtyczki na to czy mozna to w jakis latwy sposob skonfigurowac.

Robie bloga o tematyce videos dla poszczegolnych zespolow muzycznych. Strone podzielilem w ten sposob:

Kategorie - rodzaj muzyczny
Strony - a dokladnie kazda jedna podstrona to strona informacyjna o zespole.
Wpisy - konkretne Video zespolu

Przykladowy wyglad strony to:
Zdjecie zespolu, informacje dotyczaca zespolu i pod informacja linki do wpisow z video.

Moj problem polega na tym, ze wpisuje te linki do wpisow w stronie recznie uzywajac HTML ( w wordpresie).
Gdy w przyszlosci bede chcial zmieniac url wpisow(sa takie opcje w panelu), to linki do wpisow w stronach nie beda dzialac.
Serwis chce bardzo rozbudowac jesli chodzi o tresc i ilosc. Zmiany takie reczne kosztuja mnie zbyt duzo czasu.
Czy istnieje jakis plugin lub inne rozwiaznie?? Moze ktos ma jakis pomysl.

Dopiero zaczynam przygode z wordpressem i nie jestem siwadomy mozliwosci jakie istnieja.
Go to the top of the page

+Quote Post
b4it
post 03.11.2007 - 17:59
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

Podając linki w formie surowej (np. http://www.google.pl/?p=123) zawsze będą działać, nawet jeśli zmienisz sobie schemat linków.

--------------------
b4it's log

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post
infernalk
post 03.11.2007 - 18:24
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 203

Http://www.google.pl/nazwa_zespolu/?p=123

a czy taki link pomoga w pozycjonowaniu danej strony?? Bo glownie nad tym sie zastanwialem czy jak skroce wlasnie linki do surowej formy to czy mi sie nie odbije na pozycjonowaniu.

+Quote Post
b4it
post 03.11.2007 - 20:38
Post #4

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

Link ma bardzo małe znaczenie w pozycjonowaniu. Ważna jest zawartość tego linka.

--------------------
b4it's log

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21 08 08 - 07:00
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów