WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!

Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.

Reply to this topicStart new topic
> WordPress jako CMS
pixelgirl
post 20.8.2007 - 19:24
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 895

Witam,

przypuszczam, ze niektorzy z Was wiedza, ze z WP nie tylko mozna robic blogi. wink.gif Uwazam, ze WP swietnie nadaje na CMSa. Oczywiscie trzeba troche pogrzebac w PHP, ale to jest do pokonania. smile.gif Czy ktos z Was juz mial z tym jakies doswiadczenia? rolleyes.gif

Pozdrawiam,
pixelgirl.
Go to the top of the page

+Quote Post
nocny
post 21.8.2007 - 14:06
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 633

Witam!
Ostatnio próbowałem wykonać coś takiego, ale nie starczyło mi umiejętności. Osobiście uważam, że chyba gra nie warta świeczki, bo w czystym PHP dużo szybciej i wygodniej, a przede wszystkim skutecznie. Wp doskonale nadaje się jako podstawka, pod rozmaite strony, o szerokiej funkcjonalności, ale do CMS to potrzebna wytrawnego alchemika od php smile.gif

+Quote Post
Fanatyk
post 21.8.2007 - 19:39
Post #3

Administrator

Grupa: Administrator

Nr: 1

Bez większego wysiłku zrobiłem z WP stronę domową dla wujka sadownika smile.gif Kilka lekkich zmian w plikach wyglądu i chwila moment i gotowe krzywy.gif

--------------------

+Quote Post
pixelgirl
post 21.8.2007 - 20:40
Post #4

aktywność:
*

Nr: 2 895

Slyszalam tez o przypadkach, gdy nawet nie bylo poznac, ze stronka byla robiona za pomoca WP. wink.gif Podobnie zrealizowalam swoja stronke, aczkolwiek w czasie pracy zdecydowalam niektore dane umiescic w kategoriach i postach, inne jako statyczne strony. Z poczatku chcialam zrobic tylko strony, ale stwierdzilam, ze te rzeczy, ktore sa czesciej aktualizowane, powinny byc na bierzaco dostepne na stronie. Nastepny projekt beda tylko strony. Jeszcze bede musiala wyniuchac jak sie robi dynamiczna nawigacje, ale to jeszcze opisze innym razem. smile.gif

Pzdr,
pixelgirl.

+Quote Post
eldzi
post 11.10.2007 - 11:35
Post #5

aktywność:
*

Nr: 2 777

Osobiście lubię robiąc stronę na WP poprzerabiać ją dokumentnie - indywidualizm rzecz święta. Czasami to całkowicie nie wygląda jak WP biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
maciejplonski
post 01.4.2008 - 22:29
Post #6

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 882

CYTAT(eldzi @ 11.10.2007 - 12:35) *
Osobiście lubię robiąc stronę na WP poprzerabiać ją dokumentnie - indywidualizm rzecz święta. Czasami to całkowicie nie wygląda jak WP biggrin.gif

ja tak samo biggrin.gif jedyne co można rozpoznać że to WP to ja zostawiam link do logowania do panelu...

--------------------
Maciej Płoński
blog prywatny - o IT, kulturze i Warszawie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20 08 08 - 15:07
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów