WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!!!

Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.

Reply to this topicStart new topic
> WP-Pools - problem z wtyczką
kosmita
post 30.4.2007 - 16:53
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 2 295

Mam problem z wtyczką WP-Pools.

Tutaj strona pluginu:
nofollow

Problem polega na tym, że wszystko OK zainstalowałem, sonda działa, ale... mimo że ma ustawiony czas "start" i czas "end", nie chce się samodzielnie wyłączyć i włączyć.
Mam stronę z codziennie zmieniającą się sondą, którą w praktyce można zobaczyć tutaj:
nofollow (patrzcie na jakiejś podstronie, na stronie głównej jej nie ma).

I chciałbym, aby program automatycznie aktywował nową sondę i dezaktywował starą. Ustawiłem wszystko tak, że sondy startują o godz. 6.00 i kończą się edytowac o 5.59 następnego dnia. Więc program ma minutę aby zastąpić jedną sondę drugą. A on tego nie robi. Muszę codziennie logować się o 6.00 i aktywować nowego plugina i dezaktywowac starego.

Wygląda to tak, że po zalogowaniu wchodzę na pierwszego plugina, edytuję go, NIC NIE ZMIENIAM i zapisuję. Wtedy stara sonda znika. Potem wchodze na nową sondę, edytuję i zapisuję, choć znowu NIE DOKONUJĘ ŻADNYCH POPRAWEK i wtedy pojawia się na stronie.

Eksperymoentowałem z różnymi opcjami, ale to nic nie daje.

Ktoś zna rozwiązanie problemu?

Próbowałem tez instalować Democracy, ale ona jest kiepska, bo nie ma opcji wyłączania się.

A może znacie jakąś lepszą, nieawaryjną ankietę?

Ten post edytował kosmita 30.4.2007 - 16:54
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21 11 08 - 22:39
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów