Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
26.4.2007 - 10:58
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 472 |
Jakich pluginów używacie dla WPMU? znalazłem jeden konkretny, działa u wszystkich użytkowników: SnapPreview (wyświetla ładne chmurki z wyglądem strony po najechaniu na link)
Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
29.4.2007 - 06:58
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 54 Nr: 2 394 |
Ja również korzystam z SnapPreview, jednak jedynie w podstawowej wersji WordPressa. W WordPress MU jak na razie nie zainstalowałem dotąd żadnych ciekawych pluginów.
PS. Proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu poświęconego WPMU Ten post edytował Informatyk 29.4.2007 - 06:58 -------------------- |
|
|
|
01.1.2008 - 13:04
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 3 275 |
Ja testowo wrzuciłem Galerie NextGEN Gallery i narazie dziala, chociaz nie wyswietla sie na wszystkich themach prawidlowo. Czasami zdjecia sa poza ekranem.
Trzeba spawdzac. Ale galeria jest Ok. -------------------- |
|
|
|
01.1.2008 - 15:14
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
generalnie większość wtyczek da się przerobić pod wpmu. na codex jest dostępny opis jak do tego się zabrać.
-------------------- |
|
|
|
03.2.2008 - 19:03
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 3 275 |
Chciałem użyć na MU wtyczki, aby pokazywało podobne wpisy.
aizattos_related_posts_pl tumaczenie na polski, jednak wystepuje blad tego tupu, ze jak wpiszesz adres strony z www to wywala blad o modyfikacji naglowka. Dla testow wrzucilem do mojego MU oryginalna wtyczke aizattos_related_posts_v05 i działa. Wniosek gdzieś jest błąd w polskim tłumaczeniu, ale wtyczka oryginalna sprawuje sie wysmienicie -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22 11 08 - 01:18 |