Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
24.4.2007 - 09:43
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 456 |
NIe wiem jak zainstalowac WordPressa wywala mi taki błąd:
Sorry, I can't write to the directory. You'll have to either change the permissions on your WordPress directory or create your wp-config.php manually. a to stronka http://www.dreamland.com.pl/index.php |
|
|
|
24.4.2007 - 12:14
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 2 343 |
Robisz to tak : ???
CYTAT 1. Rozpakuj plik skompresowany do pustego katalogu
2. Otwórz plik wp-config-sample.php za pomocą edytora tekstu np. notatnik lub podobnego i wypełnij informacje szczegółowe dotyczące bazy danych 3. Zapisz plik jako wp-config.php 4. Wgraj wszystkie pliki na serwer. 5. Otwórz /wp-admin/install.php w oknie Twojej przeglądarki. To powinno otworzyć menu z opcjami potrzebnymi dla Twojego bloga. Jeśli jest tam błąd, sprawdź ponownie plik wp-config.php i spróbuj ponownie. Jeśli ponownie nie uda się instalacja, proszę odwiedź pomoc na forum wordpress gdzie znajdziesz dużo informacji pomocnych w instalacji. 6. Zapisz podane hasło. 7. Skrypt wyśle na twój email stronę do logowania login page. Zaloguj się z nazwą użytkownika admin i hasłem wygenerowanym w trakcie instalacji. Możesz teraz kliknąć na ’Profile’ aby zmienić dotychczasowe hasło. -------------------- ..:: rolnictwo, sadownictwo, - Portal Nowoczesnego Rolnictwa ::..
|
|
|
|
24.4.2007 - 13:11
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 2 116 |
Zmień chmody pliku wp-config.php a 644 i ma działać.
-------------------- l00ser.webd.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22 11 08 - 01:07 |