Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
22.4.2007 - 15:19
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 454 |
Witam. Zainstalowałem WP w wersji 2.1.3 działa bez zarzutów, problem pojawia się tylko gdy ładuję spolszczenie - wpisując w pliku wp-config 'pl_PL' wszystkie treści w WP się zmieniają na PL wersje, jednak przy dodawaniu newsa nie działa WYSIWG (nie wyświetla się) i nie mogę załadować plików graficznych z serwer dla wpisy ani strony. Instalowałem WP ponownie usuwając nawet baze i nie pomogło - co to może być za problem ? Z góry dziękuję za wszystkie informacje.
|
|
|
|
22.4.2007 - 16:29
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
spróbuj pobrać paczkę języka dla wp o nr 2.1.3
http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/p...s/2.0/messages/ -------------------- |
|
|
|
22.4.2007 - 22:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 454 |
Dzięki za szybką odpowiedź, znalazłem gdzieś tutaj na forum informacje aby zmienić nazwy plików z 'pl_Pl' na 'pl' i faktycznie pomogło, za długo się jednak bezproblemowym działaniem nie nacieszyłem, gdyż teraz da się dodawać załączniki, ale WYSIWG wcięło i pozostał tylko wersja z widocznym kodem
Powód edycji: bo nie czytał regulaminu
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 22:52 |