Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.4.2007 - 21:21
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 1 036 |
W jaki sposób zmienić autora wpisu?
Przypuśćmy, że administrator wklepuje wpis należący do jakiegoś użytkownika (otrzymał go mailem, lub przenoszenie serwisu), jak zmienić autora tego wpisu z admina na jakiegokolwiek będącego w systemie. -------------------- |
|
|
|
04.4.2007 - 13:10
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
Podczas edycji masz po prawej stronie listę autorów do wyboru (użytkownik musi mieć prawa do publikacji).
-------------------- |
|
|
|
04.4.2007 - 20:51
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 1 036 |
Podczas edycji masz po prawej stronie listę autorów do wyboru (użytkownik musi mieć prawa do publikacji). No właśnie o to chodzi, że nie mam i teraz staram się dojść dlaczego tak jest. Zauważyłem, że we WPISACH brak z lewej strony tego pola do wyboru autorów, natomiast w STRONACH to pole istnieje. Użytkownik ma prawo do publikacji (Wydawca). Sprawdzałem to w kilku przeglądarkach (Firefox, Opera, IE) i tak samo. Ponieważ to nowo tworzony serwis chyba poddam się i wrzucę bazę i archiwum od nowa, tylko zachowanie się Wordpressa w tym wypadku jest dla mnie niezrozumiałe. uzupełnienie postu Kombinowałem jeszcze kilka godzin z serwisem i skapitulowałem ... po usunięciu bazy danych i plików wordpressa i zainstalowaniu wszystkiego od nowa, zmiana autora jest widoczna. Sprawa trafi chyba do archiwum X. pozdrawiam Krzysiek Ten post edytował Erewhon 06.4.2007 - 06:40 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 18:51 |