Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
05.9.2008 - 18:48
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 4 572 |
chciałem sobie zrobić taki ładny paseczek z tematem jak ma wpninja ale coś wyszło nie tak
CODE <div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>"> <div class="post_rm"> <table width="100%"> <td><h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></td> <td id="post_date"><span id="big_num"><?php the_time('j F'); ?></span> <!-- by <?php the_author() ?> --></td> <div class="commentCount"><?php comments_popup_link('0', '1', '%'); ?></p></div> </table> </div> <div class="entry"> <?php the_content('<br />czytaj dalej »'); ?> </div> <p class="postmetadata"><?php the_tags('Tagi: ', ', ', '<br />'); ?> Wpis w: <?php the_category(', ') ?> | <?php edit_post_link('Edytuj', '', ' | '); ?> </div> zobaczcie sami http://kavillock.web44.net/ i powiedźcie co mogę zrobić |
|
|
|
06.9.2008 - 22:36
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
A co dokładnie jest nie tak? Jeśli wygląd cyfry z liczbą komentarzy, to jest to problem w style.css a nie index.php. Podrzuć proszę odpowiednie fragmety tego pliku.
Kasia PS. I pozbądź się tabelek! -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
07.9.2008 - 18:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 4 572 |
ok sam rozwiązałem problem
|
|