WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> blogfrog.pl
savek
post 13.1.2006 - 12:23
Post #1

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 3

Polecam jeszcze www.blogfrog.pl takie Polskie mini technorati wink.gif

jeszcze jest trochę błędów

Ten post edytował savek 17.1.2006 - 01:40

--------------------
user posted image
Go to the top of the page

+Quote Post
tomik99
post 19.1.2006 - 14:49
Post #2

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 160

CYTAT(savek @ Jan 13 2006, 11:23 AM)
Polecam jeszcze www.blogfrog.pl takie Polskie mini technorati wink.gif

jeszcze jest trochę błędów
*

Tak pracujemy mocno nad aplikacją.. można na bieżąco komentować na www.blog.blogfrog.pl - zapraszam.

+Quote Post
Halski
post 19.1.2006 - 15:29
Post #3

aktywność:
**

Nr: 96

juz się zarejestrowałem.

+Quote Post
savek
post 21.1.2006 - 02:44
Post #4

aktywność:

aa! no to mamy tutaj kogoś ze składu blogforg;)
to ja tak z ciekawości :) najpierw wystawiliście mi ocenę 7 a teraz jest 4 - czym sobie na to zasłużyłem grzecznie się pytam co? ;)))) Ale 4 to tak samo jak np. blog Pana Pawła Tkaczyka ... więc nie jest tak źle, bardzo dobrze nawet :)

Całość mi sie podoba, było kilka bugów gdy się rejestrowałem, musiałem przez to później jeszcze edytować konto (np. tagi, feed URL). Widać, że pracujecie bo co chwilę są jakieś małe ale istotne zmiany.

Za każdym razem odwiedzając Was widzę nowości zmiany i poprawki. Dobre podejście do tematu.

Jest tylko jedna sprawa rozwiązana fatalnie, brak weryfikacji, warto by ją wprowadzić.

Życzę samych sukcesów.
Piotrek S. / savek

Ten post edytował savek 23.1.2006 - 18:07

--------------------
user posted image

+Quote Post
Kuba
post 21.1.2006 - 10:36
Post #5

aktywność:

Nr: 4

CYTAT(savek @ Jan 21 2006, 01:44 AM)
napierw wystawiliscie mi ocene 7 a teraz jest 4 - czym sobie na to zasluzylem grzecznie sie pytam co? wink.gif))))))))))))) Ale 4 to tak samo ja np. blog Pana Paweła Tkaczyka ... wiec nie jest tak zle, bardzo dobrze nawet smile.gif
*

Wystarczy wejśc na ich bloga, którego adres nawet jest pare postów wyżej, by zobaczyć, że zmienili skale ocen na szkolną tzn. 1-6. Czytaj dalej...

Myśle, że z pytaniami do developerów czy redakcji najlepiej pisać przez formularz kontaktowy, który umieścili na stronie. Na pewno masz wiekszą szansę, że ktoś Ci odpisze.

--------------------
:: user posted image Jabber wszystko wchłonie. To tylko kwestia czasu.
| user posted image Jabber | user posted image Konnekt | user posted image wiadomosc.info |

+Quote Post
savek
post 23.1.2006 - 07:04
Post #6

aktywność:

Kuba, po pierwsze ta skala 1-6 tyczy się ocen użytkowników nie redakcji o której ja pisałem. A po 2 to nie było przecież pytanie na poważnie. smile.gif Nie oczekuję odpowiedzi, nie prowadzę dziennika po to aby ktoś miał go oceniać smile.gif) Szanujmy się.

Temat jest dość luźny więc przedstawiłem swoje wrażenia z punktu widzenia użytkownika i tylko tyle.

--------------------
user posted image

+Quote Post
Kuba
post 23.1.2006 - 09:49
Post #7

aktywność:

CYTAT(savek @ Jan 23 2006, 06:04 AM)
ta skala 1-6 tyczy się ocen użytkowników nie redakcji o której ja pisałem.
*

A redakcja ma jakąś inną skale ocen? Nie sądzę, skoro zmienili skalę ocen do 6, to jak możesz mieć ocenę7, musieli zmniejszyć.
to nie było przecież pytanie na poważnie. smile.gif Nie oczekuję odpowiedzi
*

Nie rozumiem, więc po co się rozpisujesz, skoro nie chcesz uzyskać odpowiedzi. Wiedz, że raportuje dużo Twoich postów.
Temat jest dość luźny
*

Dla mnie jak każdy inny smile.gif.
Szanujmy się.
*

To też, ale sznaujmy rózniweż porządek na forum.

BTW:savek proszę, stosuj znaki interpunkcyjne.

--------------------
| user posted image Jabber | user posted image Konnekt | user posted image wiadomosc.info |

+Quote Post
savek
post 23.1.2006 - 18:06
Post #8

aktywność:

CYTAT(Kuba @ Jan 23 2006, 09:49 AM)
A redakcja ma jakąś inną skale ocen? Nie sądzę, skoro zmienili skalę ocen do 6, to jak możesz mieć ocenę7, musieli zmniejszyć.
Nie, ale na blogu, do którego się odwoływałeś zresztą, można przeczytać także:

CYTAT
- no kruca…a ja juz mialem ocene 7…a spadla mi teraz na 6.8 :) ale i tak dalej jestem poza skala :P
- ish: trakuj to jako bonus dla tych co sie pierwsi zarejestrowali :)
Tak więc jak widać, można mieć ocenę większą niż 6. (link do cytatu)

Nie rozumiem, więc po co się rozpisujesz, skoro nie chcesz uzyskać odpowiedzi.

Skoro jest temat, który zresztą został wydzielony z innego przez Fanatyka. To co widzisz złego przedstawieniu własnego punktu widzenia, na ta właśnie konkretny temat?

Wiedz, że raportuje dużo Twoich postów.

No i co z tego? Tzn. nie rozumiem dlaczego o tym piszesz. Jeżeli, idąc Twoim tokiem myślenia - skoro piszesz to oczekujesz na odpowiedź. To taka: "fajnie", Cię satysfakcjonuje?

To też, ale sznaujmy rózniweż porządek na forum.

Jest administrator, który na razie sam radzi sobie z moderowaniem, i to całkiem sprawnie. I gdyby było coś co narusza "porządek na forum", temat już dawno znalazł się w katalogu SPAM. Jedynie rozpoczynaniem takich dyskusji jak ta, robimy OT. Było by znacznie lepiej, gdybyś pisał tutaj na temat blogfrog, a nie bawił się w przysłowiowego "strażnika teksasu".

Proponuję zatem poruszać tylko i wyłącznie wątek z tematu, a i oceniać przede wszystkim siebie.

Pozdrawiam
Piotr S.

--------------------
user posted image

+Quote Post
Kuba
post 23.1.2006 - 22:23
Post #9

aktywność:

CYTAT
Tak więc jak widać, można mieć ocenę większą niż 6
Sądze, że jest to jakiś błąd i zostanie on zlikwidowany, czyli ocena bloga będzie miesciła się między 1 a 6. Tak w ogóle to czytałem wcześniej komentarze.
CYTAT
co widzisz złego przedstawieniu własnego punktu widzenia, na ta właśnie konkretny temat?
Nic złego nie widze, ale nie myl przedstawiania własnego zdania z zadawaniem pytań.
CYTAT
Jeżeli, idąc Twoim tokiem myślenia - skoro piszesz to oczekujesz na odpowiedź. To taka: "fajnie", Cię satysfakcjonuje?
To ujrzałeś zły tok, tak jak wyżej, ja nie zadawałem żadnych pytań, myśle, że znaki zapytania maja formę pytającą, czyli, że oczekujesz na swoje pytanie odpowiedzi. Wybacz, ale to również nie było pytanie retoryczne i zdjaesz sobie z tego sprawę.
CYTAT
Jedynie rozpoczynaniem takich dyskusji jak ta, robimy OT
Tia, nie lubie OT, gdyby co to zapraszam na PM smile.gif.
CYTAT
Było by znacznie lepiej, gdybyś pisał tutaj na temat blogfrog, a nie bawił się w przysłowiowego "strażnika teksasu".
hmm, a nie piszę o blogfrogu i jego skali ocen?

--------------------

+Quote Post
savek
post 24.1.2006 - 01:43
Post #10

aktywność:

Hehe tośmy poszaleli :) Proponuję już się nie sprzeczać, bo idąc w tą stronę boję się jak tak wątek wyglądał by za jakiś czas :)

Także mam nadzieję że bazy blogflog zostaną zweryfikowane a aktualizacji ocen do nowej skali. W końcu nie jest to operacja zbytnio czasochłonna.

Pozdrawiam
Piotrek

BTW1: "czym sobie na to zasłużyłem grzecznie się pytam co? ;))))" (w pierwotnej wersji było więcej tego "uśmiechu" i "?") - Czy naprawdę tak brzmiało by na poważnie sformułowane pytanie, przez 23 letniego dorosłego faceta. Wolne żarty ;)

Ten post edytował savek 24.1.2006 - 18:05

--------------------
user posted image

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 1 12 08 - 18:51
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów