( Zaloguj | Zarejestruj )
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
06.5.2009 - 16:58
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 6 139 |
Takie małe pytanko, czy gdzieś na Twoim blogu jest może wpis o politykach? Wydają się być bardzo wdzięcznym materiałem, szczególnie kilka postaci potrafi stworzyć takie kwiatki, że nawet mnie (osobę nagminnie gwałcącą język polski) skręca.
Nie to żebym chciał tu wchodzić na tematy polityczne ale polecam Panią Nelly(jak to się pisze?) Rokitę. Nigdy nie zapomnę jej wspaniałej wypowiedzi którą słyszałem w radiu (Jakiś konwent walczących kobiet) i pada z ust obecnej Pani poseł takie zdanie "Kobiety miejskie i kobiety wiejskie nie powinny...". Dalszej części nie pamiętam bo coś zgrzytnęło w mojej głowie i czekałem na to jak tylko doda "...i dzikie leśne baby." ale to nie padło a pasowałoby. -------------------- Zapraszam serdecznie na:
|
|
|
|
26.5.2009 - 07:49
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 39 Nr: 3 178 |
Niestety nie zajmuję się blogami polityków...
Czy jest tu jakiś moderator? bo chyba mój temat jest trochę zaśmiecony.... -------------------- |
|
|
|
02.7.2009 - 08:47
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 5 226 |
Pomysł bardzo trafiony, a blog ciekawie się czyta.
Co do moderatorów, to wydaje mi się, że ich tutaj nie ma. Na innych działach zresztą też. -------------------- |
|
|
|
09.7.2009 - 15:18
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 52 Nr: 6 523 |
Podoba mi się styl. Trudna tematyka
Życzę powodzenia! |
|
|
|
20.8.2009 - 10:01
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 21 Nr: 6 802 |
Czysty, schludny, przejrzysty układ. Porady na pewno się przydadzą. Będę zaglądać.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 4 02 12 - 04:09 |