Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
10.5.2007 - 22:00
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 1 455 |
Witam
Czy można prowadzić pod jedną domeną blog dwujęzyczny? Osobno w j. polskim i osobno (równolegle) w j. angielskim? Jak to rozwiązać technicznie? W j. polskim prowadzę juz od jakiegoś czasu, chciałabym teraz dodać wersję angielskojęzyczną. Będę wdzięczna za pomoc. |
|
|
|
11.5.2007 - 19:44
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
Ze wszystkich pluginow jakie przerabiałem najbardziej przypadł mi simple-multi-language-plugin
-------------------- |
|
|
|
12.5.2007 - 06:30
|
|
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
13.5.2007 - 10:58
|
|
|
Ze wszystkich pluginow jakie przerabiałem najbardziej przypadł mi simple-multi-language-plugin Ten projekt okazał się zamknięty (i już nie do ściągnięcia), ale jego twórca stworzył nowy plugin, który można znaleźć na stronie Babel. Nie funkcjonuje niestety dobrze na wszystkich skórkach (rozwala layout strony), ale na Classic'u działa doskonale :-). |
|
|
|
13.5.2007 - 12:54
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 2 268 |
http://www.fredfred.net/skriker/index.php/polyglot
Bardzo sympatyczny, umożliwia uruchomienie tego samego wordpress pod kilkoma domenami w roznych wersjach jezykowych -------------------- Tutaj możesz napisać jakiś ciekawy artykuł ciekawe artykuły Dopisz informacje o swoich ciekawych stronach.
A tutaj pozycjonowanie stron |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1 12 08 - 17:50 |