( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
27.7.2007 - 13:06
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 2 799 |
mam problem następujący:
nie mogę dodawać nowych kategorii błędy "Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /wp-admin/admin-ajax.php could not be found on this server." a dodatkowo na głównej stronie admina mam takie błędy "Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /wp-admin/index-extra.php could not be found on this server." Blog czysty świeży insall bez żadnych dodatkowych pluginów itp. nawet język zostawiłem ang. bo przy polskim było to samo. Ciekawiostką jest to że kiedyś zainstalowałem na tym samym serwie wersje 2.1 i jest ok. Jak temu zaradzić? |
|
|
|
27.7.2007 - 17:42
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 875 Nr: 309 |
prawdopodobnie klient ftp wyciął Ci część plików przy transferze. Wgraj jeszcze raz całą paczkę. Jeśli instalowałeś przez cron-a rónież posłuż się klientem ftp. Zaznaczając jako sposób transferu binarny.
-------------------- |
|
|
|
06.8.2007 - 01:51
|
|
![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 564 |
Miałem ten problem i na http://wordpress.org znalazłem rozwiązanie. Do pliku .htaccess wpisz po prostu następujące linijki
KOD <IfModule mod_security.c> Przed chwilą zadziałało u mnie!
SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule> -------------------- Do the Rudebox. Shake your Rudebox!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 21:57 |