IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Zostalem pomówiony przez niebezpieczna sekte na wordpressie
pomowiony
post 27.7.2011 - 22:37
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 10 334

Prosze o pomoc adminow i moderatorow wordpressa poniewaz moje dane osobowe adres, wiek wszystko zostalo umieszczone na blogu niebezpiecznej sekty Himavanti, jej zalozyciel siedzi w wiezieniu a jego wyznawcy niszcza ludzi umieszczajac na wordressie nieprawdziwe informacje. Dziwi mnie fakt ze wordpress reklamuje tak niebezpieczna sekte jaka jest himavanti.
Prosze o kontakt z adminem lub moderatorem.
Go to the top of the page

+Quote Post
andhy
post 01.8.2011 - 20:54
Post #2

aktywność:

Grupa: Redaktor Naczelny

Nr: 425

Są dwie kwestie związane z Twoją sprawą:

1. To forum jest nieoficjalnym polskim supportem WordPress'a. Jest miejscem zrzeszającym użytkowników skryptu o tej nazwie, którzy wymieniają się swoimi doświadczeniami, służą sobie wzajemnie radami. Twierdzenie, że ktoś z nas jest zaangażowany w fakt istnienia dowolnego bloga działającego w domenie wordpress.com jest zwyczajną nieprawdą, gdyż nikt z nas nie jest związany w żaden sposób z właścicielami serwisu, nikt z nas nie jest jego administratorem, ani moderatorem.

2. Swoje uwagi w sprawie blogów działających w domenie wordpress.com możesz i powinieneś rozwiązać zgłaszając je pod adresem:

http://en.wordpress.com/abuse/

- tam też uzyskasz pełną pomoc w zakresie, którego oczekujesz. Językiem 'urzędowym' zgłoszenia jest język angielski.

Ps. Jako, że znam kontekst z listu, który wysłałeś do mnie wiadomością prywatną na forum tutaj udzielam Ci odpowiedzi dla formalności - duplikując treść, którą otrzymałeś wiadomością prywatną.

--------------------
Pozdrawiam
Artur M.

moje blogi: THX 1138 | diariusz.net
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 24 05 12 - 00:13