( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
27.7.2011 - 22:37
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 10 334 |
Prosze o pomoc adminow i moderatorow wordpressa poniewaz moje dane osobowe adres, wiek wszystko zostalo umieszczone na blogu niebezpiecznej sekty Himavanti, jej zalozyciel siedzi w wiezieniu a jego wyznawcy niszcza ludzi umieszczajac na wordressie nieprawdziwe informacje. Dziwi mnie fakt ze wordpress reklamuje tak niebezpieczna sekte jaka jest himavanti.
Prosze o kontakt z adminem lub moderatorem. |
|
|
|
01.8.2011 - 20:54
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
Są dwie kwestie związane z Twoją sprawą:
1. To forum jest nieoficjalnym polskim supportem WordPress'a. Jest miejscem zrzeszającym użytkowników skryptu o tej nazwie, którzy wymieniają się swoimi doświadczeniami, służą sobie wzajemnie radami. Twierdzenie, że ktoś z nas jest zaangażowany w fakt istnienia dowolnego bloga działającego w domenie wordpress.com jest zwyczajną nieprawdą, gdyż nikt z nas nie jest związany w żaden sposób z właścicielami serwisu, nikt z nas nie jest jego administratorem, ani moderatorem. 2. Swoje uwagi w sprawie blogów działających w domenie wordpress.com możesz i powinieneś rozwiązać zgłaszając je pod adresem: http://en.wordpress.com/abuse/ - tam też uzyskasz pełną pomoc w zakresie, którego oczekujesz. Językiem 'urzędowym' zgłoszenia jest język angielski. Ps. Jako, że znam kontekst z listu, który wysłałeś do mnie wiadomością prywatną na forum tutaj udzielam Ci odpowiedzi dla formalności - duplikując treść, którą otrzymałeś wiadomością prywatną. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 00:13 |