Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
05.9.2008 - 11:41
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 15 Nr: 1 418 |
Mój blog ma zaindeksowane w google ponad 10 tysięcy podstron. W google indeksuje mi strony bez rozszeżenia .html i ze znakami %20 w linkach. Nie wyglądają zbyt ładnie dla tego chciał bym, aby wyglądału następująco : id,jakas_nazwa_artykulu.html. Chciał bym aby działały mi również te linki, które wcześniej poprawnie zaindeksowały się w google bo jak smienie wygląd linków w PA to wtedy stare przestanądziałać.
|
|
|
|
05.9.2008 - 13:10
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 599 |
Linki typu index.php?id=12.... nie przestaną działać jak dodasz przepisywanie URLi więc możesz śmiało włączyć funkcję przepisywania URLi.
-------------------- - Moderowany katalog stronBiegusy - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Zielonej Górze SM-Głogów - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Głogowie Mamrot - Niemoderowany katalog stron |
|
|
|
05.9.2008 - 14:32
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 15 Nr: 1 418 |
hmm tak logicznie pomyślałem i tylko trzeba będzie przerobić funkcję aby zamieniała spacje w nazwie na _. stare linki też wtedy powinne działać.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 23:17 |