Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
25.10.2007 - 01:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 3 184 |
Witam.
Nie podoba mi się wpis w polskim pliku językowym: Wpis chroniony hasłem oraz Ten wpis jest chroniony hasłem. Aby go przeczytać, wpisz hasło poniżej. Chciałbym to zmienić ale nie wiem jak. Gdy otwieram plik pl.mo pokazują mi sie jakieś krzaczki i nie mogę nic zrobić. Jak to zmienić? |
|
|
|
25.10.2007 - 17:53
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
Najprościej zmień to w theme (szukaj angielskich odpowiedników).
-------------------- |
|
|
|
27.10.2007 - 11:22
|
|
|
|
|
|
|
27.10.2007 - 19:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
Zmiany musisz dokonać w pliku .mo. Ale to jest plik binarny, więc najpierw trzeba go przekonwertować do pliku .po, wprowadzić zmiany a potem stworzyć na jego podstawie nowy plik .mo
UPDATE. Skorzystaj z tego tutorialu Powodzenia, Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
28.10.2007 - 23:15
|
|
|
Zmiany musisz dokonać w pliku .mo. Ale to jest plik binarny, więc najpierw trzeba go przekonwertować do pliku .po, wprowadzić zmiany a potem stworzyć na jego podstawie nowy plik .mo UPDATE. Skorzystaj z tego tutorialu Powodzenia, Kasia Wszystko super ale ten program jest nie stabilny! Wysypuje się ciągle i nic nie mogę zrobić! |
|
|
|
28.10.2007 - 23:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
Masz na mysli poEdit? A wg tworcow dziala pod Linuxem...
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 23:57 |