Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
08.6.2007 - 17:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 2 614 |
Przepraszam że tak pierwszy post i już o coś prosze
Chciałabym zmienić/dodać skórke (dokładnie to tą : http://www.design4.ltd.pl/snews_templates/...orange_design/) ale niewiem jak, szukałam w necie instrukcji ale nic nie znalazłam :/ Bardzo mi zależy, prosze o pomoc |
|
|
|
08.6.2007 - 19:21
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 2 268 |
Przepraszam że tak pierwszy post i już o coś prosze Chciałabym zmienić/dodać skórke (dokładnie to tą : nofollow ale niewiem jak, szukałam w necie instrukcji ale nic nie znalazłam :/ Bardzo mi zależy, prosze o pomoc JA to obstawiam ze sami napisali sobie Ewentualnie mozesz sam sobie pociąć -------------------- Tutaj możesz napisać jakiś ciekawy artykuł ciekawe artykuły Dopisz informacje o swoich ciekawych stronach.
A tutaj pozycjonowanie stron |
|
|
|
08.6.2007 - 20:02
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Albo klikasz na link "download" - ściągasz, pakujesz do ROOT/wp-content/themes/ i masz.
-------------------- |
|
|
|
08.6.2007 - 20:08
|
|
|
Albo klikasz na link "nofollow" - ściągasz, pakujesz do ROOT/wp-content/themes/ i masz. i tak zrobiłam, co mam teraz zrobić żeby ją ustawić jako głowną ? |
|
|
|
08.6.2007 - 20:13
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
PA > Wygląd
i klikasz odpowidnia miniature -------------------- |
|
|
|
08.6.2007 - 20:32
|
|
|
|
|