WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Zmiana bloga na stronę, Jak zrobić stronę
infokali
post 06.11.2008 - 22:20
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 912

Witam. Jestem początkującym. Chciałbym założyć stronę, tak żeby po wpisaniu adresu wyświetliła się strona główna (krótki opis strony) a po lewej linki do podstron. Np. aktualności, galeria itd. Po kliknieciu na dany link do strony na środku ma się pokazywać ta strona. Sidebar ma pozostać widoczny. Całą reszte tj. mete, szukanie, rss chce wyrzucic.

Ten post edytował infokali 06.11.2008 - 22:58
Go to the top of the page

+Quote Post
pandyskoteka
post 07.11.2008 - 08:20
Post #2

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 357

musisz wybrać jakiś darmowy szablon, ewentualnie zrobic od nowa, i go przerobić pod swoje wymaganie nie pytaj sie jak tylko zacznij czytać codex.wordpress.org

+Quote Post
Riff
post 07.11.2008 - 13:31
Post #3

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 3 158

Proste - nie tworzysz wpisów, tylko same strony statyczne, ustawiasz w folderze szablonu odpowiednią stronę home.php, bądź też z panelu admina ustawiasz, która strona ma się wyświetlać jako pierwsza.

--------------------
Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:

+Quote Post
infokali
post 07.11.2008 - 14:13
Post #4

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 912

CYTAT(Riff @ 07.11.2008 - 13:31) *
Proste - nie tworzysz wpisów, tylko same strony statyczne, ustawiasz w folderze szablonu odpowiednią stronę home.php, bądź też z panelu admina ustawiasz, która strona ma się wyświetlać jako pierwsza.

Zrobiłem strony, ale jak klikam link to nic się nie dzieje. Nie wyświetla strony

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7 01 09 - 23:20
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów