Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
06.11.2008 - 22:20
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 912 |
Witam. Jestem początkującym. Chciałbym założyć stronę, tak żeby po wpisaniu adresu wyświetliła się strona główna (krótki opis strony) a po lewej linki do podstron. Np. aktualności, galeria itd. Po kliknieciu na dany link do strony na środku ma się pokazywać ta strona. Sidebar ma pozostać widoczny. Całą reszte tj. mete, szukanie, rss chce wyrzucic.
Ten post edytował infokali 06.11.2008 - 22:58 |
|
|
|
07.11.2008 - 08:20
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 26 Nr: 3 357 |
musisz wybrać jakiś darmowy szablon, ewentualnie zrobic od nowa, i go przerobić pod swoje wymaganie nie pytaj sie jak tylko zacznij czytać codex.wordpress.org
|
|
|
|
07.11.2008 - 13:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 422 Nr: 3 158 |
Proste - nie tworzysz wpisów, tylko same strony statyczne, ustawiasz w folderze szablonu odpowiednią stronę home.php, bądź też z panelu admina ustawiasz, która strona ma się wyświetlać jako pierwsza.
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
07.11.2008 - 14:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 912 |
Proste - nie tworzysz wpisów, tylko same strony statyczne, ustawiasz w folderze szablonu odpowiednią stronę home.php, bądź też z panelu admina ustawiasz, która strona ma się wyświetlać jako pierwsza. Zrobiłem strony, ale jak klikam link to nic się nie dzieje. Nie wyświetla strony |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 23:20 |