Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
14.2.2007 - 20:21
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 341 |
Próbowałem zmienić domene bloga, z oleg.czest.pl na oleg.es
zmieniłem wiec adres bloga w opcjach i teraz nic nie moge zrobic, bo "nie ma takiego pliku" olac juz temat zmiany adresowania, ale jak przywrocic stary? |
|
|
|
14.2.2007 - 20:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
ścieżką w przeglądarce wejść do panelu administracji:
http://www/wp-admin/ lub http://www/wp-login.php -------------------- |
|
|
|
14.2.2007 - 21:07
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Pozamieniaj adres w bazie danych
-------------------- |
|
|
|
15.2.2007 - 22:04
|
|
|
west28, problem w tym ze nie moge wejsc, bo nie znajduje plikow
Fanatyk - ale w jaki sposob? przegladam baze przy pomocy phpmyadmina, i ciezko tak troch znalezc ten adres |
|
|
|
15.2.2007 - 23:11
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Tabela w stylu wp_options/settings czy coś takiego
-------------------- |
|
|
|
17.2.2007 - 15:05
|
|
|
no ok, jak wyekspiortuje baze to nie ma problemu z podmiana, ale nie potrafie tego bezopsrednio w phpmyadmina zrobic - nie wiem w jakis sposb dojsc do tego, zeby zaczac przegladac tresc tabeli options. probowalem w pliku na dysku t o podmienic, i zaimportowac baze, ale jak latwo sie domyslic, nie importuje zadnej tabeli poniewaz "already exist"
wiec skasowalem baze z serwera, wczesniej oczywisice eksportujac ja, i w pliku .sql podmienilem co trzeba, potem utworzylem nowa baze danych, o tej samej nazwie, zaimportowalem stara baze, na nowo nadalem uprawnienia uzytkownikowi i jakos to dziala, a jak to sam jeszcze nie wiem moze sie to komus przyda, i dzieki za pomoc |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 00:18 |