Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
31.7.2008 - 19:03
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 372 |
Potrzebuje zliczacz liter do wordpress'a - konkretnie taki zeby sie wyswietlała liczba liter w pisanym aktualnie poście.
Szukałem wszedzie ale nie znalazłem :/ -------------------- |
|
|
|
02.9.2008 - 12:07
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 599 |
Również dołączam się do tej prośby. Potrzebna wtyczka zliczająca ilość znaków w artykule.
-------------------- - Moderowany katalog stronBiegusy - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Zielonej Górze SM-Głogów - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Głogowie Mamrot - Niemoderowany katalog stron |
|
|
|
02.9.2008 - 14:19
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 4 480 |
Witam,
może to się przyda http://wordpress.org/extend/plugins/post-word-count/ lub http://www.murraywilliams.com/software/wor...-for-wordpress/ -------------------- pozdrawiam
Sebastian Korybski -- SkyIT.pl - Telefonia VoIP | Telewizja IPTV | WebOS | e-Publikacje Serwis Mobilnych i Internetowych Technologii |
|
|
|
05.9.2008 - 13:36
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 4 599 |
Nie do końca o to mi chodziło. Chyba mało szczegółowo określiłem o co mi chodzi. Chodzi o to, żeby wtyczka wyświetlała w panelu admina w artykule oczekującym na dodanie ilość znaków a jeszcze lepiej, żeby można było określić minimalną ilość znaków, jaką ma zawierać artykuł, żeby w ogóle można go wysłać do zatwierdzenia.
Poza tym w/w wtyczki zliczają słowa a nie znaki - mi chodzi o znaki. Ten post edytował cypeks 05.9.2008 - 14:01 -------------------- - Moderowany katalog stronBiegusy - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Zielonej Górze SM-Głogów - Stowarzyszenie Chorych na Stwardnienie Rozsiane SM w Głogowie Mamrot - Niemoderowany katalog stron |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 00:04 |