Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
04.3.2008 - 16:36
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 518 |
Witam.
Mam maly problem z robotami ktore zakladaja mase blogow.I tu chcial bym pozmieniac nazwy plikow tak aby im to uniemozliwic. Wiem ze musze zmienic nazwe pliku wp-signup.php ale jak to zrobic tak zeby wszystko dzialalo OK i gdzie jeszcze musze to pozmieniac. Pozdrawiam. -------------------- |
|
|
|
16.3.2008 - 14:15
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 38 Nr: 3 275 |
Sam zastanawiam sie nad tym.
Te obrazkowe zabezpieczenia Kobieta-Kobieta-Mężczyzna-k... itd sa chyba dobre, ale nie trafilem informacji jak zastosować. Natomiast Tutaj trafilem ciekawe zabezpieczenia na temat formularzy a rejestracja to formularz. Może sie przyda sam postaram się zastosować i podzielić info Jakbys coś znalazł daj znać. Ps. Pomyślałem jeszcze o wtyczce Role Manager. Jest tam ustawienie, że zakładać blogi mogą zarejestrowani użytkownicy. Niestety jak u siebie włącze to nie może się nikt zarejestrować. Ale to może błąd tylko u mnie Ten post edytował zakopiec 16.3.2008 - 14:25 |
|
|
|
16.3.2008 - 15:00
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 886 Nr: 309 |
CYTAT Niestety jak u siebie włącze to nie może się nikt zarejestrować Taaa to jest problem w obecnym relase - zobacz wiki i timeline z tego co pamiętam jest tam rozwiązanie problemu -------------------- |
|
|
|
16.3.2008 - 20:57
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 38 Nr: 3 275 |
Dzieki rzuce okiem.
Co do zabezpieczenia przed spambotami znalazlem jeszcze cosik takiego http://wpmudev.org/project/WPMU-Captcha-for-registration Ten post edytował zakopiec 16.3.2008 - 21:21 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 10 08 - 02:23 |