Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
21.3.2008 - 15:20
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 3 945 |
Witam czy istnieje plugin, powodujący że po kliknięciu nazwy użytkownika, otworzy się strona z jego profilem zawierającym avatar i kilka informacji o sobie? Natrafiłem na wtyczkę Profil Picture, po 2 dniach kombinowania nie mogę dojść do tego jak spowodować wyświetlanie się profilu. Nie mam pojęcia również jak dojść do strony, gdzie można dodać wspomniane wcześniej funkcję. Szukałem w googlach instrukcji po pl ale nie znalazłem, a angielska jest dla mnie niezrozumiała. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
|
|
|
|
28.3.2008 - 09:12
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 868 Nr: 2 641 |
Podaj prosze link do tej konkretnej wtyczki, bo znalazlam kilka
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 09:41 |