Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.11.2008 - 14:48
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 902 |
Witam,
W blogu na stronie www.polishwords.com.pl/blog ostatnio zmieniałem zawartość skryptu CSS i w trakcie tych zmian nie sprawdzałem wyglądu w IE. Teraz otwieram w IE i okazuje że prawy pasek boczny ma nieprzyzwoitej wielkości czcionki. Uprzejmie proszę, jeżeli ktoś ma trochę czasu i chęci czy mógłby mi pomóc znaleźć które ustawienie powoduje , że w IE czcionka jest za duża? Po tylu zmianach trudno jest mi to odnaleźć, a pewnie wprawnym okiem można znaleźć to szybko. pozdrawiam Ten post edytował tomaszs 03.11.2008 - 14:49 -------------------- Mój blog na Wordpressie: www.polishwords.com.pl/blog
|
|
|
|
05.12.2008 - 22:56
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 9 Nr: 4 836 |
Witaj,
w tej chwili akurat nie mam możliwości otworzenia Internet Explorera i sprawdzenia, na czym dokładniej polega problem, ale: w #sidebar masz ustawione: font-size:12px; - więc.. powinno być ok?! Możesz skorzystać jeszcze ze specjalnych, definiowanych tylko dla IE stylów: KOD <!–[if gte IE 6]> <style type=”text/css”> #sidebar{font-size:12px;} </style> <![endif]–> Pozdr. Bartek |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 00:27 |