Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
07.11.2007 - 16:19
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 241 |
Plugin XML Sitemap Generator z tego co zdążyłem zauważyć jest w pełni spolonizowany, jednak nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób można uruchomić polską wersję językową, pomimo, iż posiada pliki sitemap-pl_PL.mo oraz sitemap-pl_PL.po. Mógłby ktoś mi pomóc i dać jakąś wskazówkę jak ustawić język pluginu na język polski? Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
|
|
07.11.2007 - 20:55
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Zakładasz pewnie że wszyscy używają tych samych wtyczek co Ty - błąd!
-------------------- |
|
|
|
08.11.2007 - 00:13
|
|
Zakładasz pewnie że wszyscy używają tych samych wtyczek co Ty - błąd! Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, Fanatyk (jeśli mogę się tak do Ciebie zwracać). Miałem na myśli plugin, który można pobrać ze strony http://www.arnebrachhold.de/projects/wordp...maps-generator/ i był poruszany na forum temat dotyczący tego pluginu, jednak nie wynikało z niego nic co mogłoby pomóc w rozwiązaniu mojego problemu. |
|
|
|
08.11.2007 - 09:44
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
No właśnie o tą informację chodziło! Jaka to dokładnie wtyczka (nazwa) i gdzie ją można znaleźć . Wtyczek jest trochę
Co do języka, to nic nie musisz ustawiać w samej wtyczce. Instalujesz całą paczkę (czyli z wszystkimi plikami językowymi, które są w środku; możesz ewentualnie wywalić te, których nie będziesz potrzebował, typu japoński czy uproszczony chiński) a WordPress sam już sobie wyciągnie właściwy plik językowy kierując się informacjami z pliku konfiguracyjnego. Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
08.11.2007 - 16:45
|
|
Niestety zrobiłem tak jak napisałaś i WordPress'a mam po polsku, a tą wtyczkę nadal w języku angielskim.
O jakim pliku konfiguracyjnym mówisz? ------------------------------------------------------------------------ Oki dziękuje za pomoc, okazało się, że wystarczyło zmienić nazwy plików: sitemap-pl_PL.po na sitemap-pl.po oraz sitemap-pl_PL.mo na sitemap-pl.mo Wszystko już jest po polsku. :-) Ten post edytował ilammd 08.11.2007 - 16:54 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 18:46 |