( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
27.10.2009 - 21:08
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 7 076 |
Witam,
podpowie ktoś może jak najłatwiej wyłączyć autozapis, nowo pisanych postów, często mi się zdarza coś zmieniać i chyba za każdym razem tworzy mi nową kopię wpisu, i chyba przez to moja baza SQL szybko się rozrasta. Jest jakaś prosta metoda pozbycia się tego, ewentualnie jakaś wtyczka. I jak można usunąć już zrobione autozapisy? Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam |
|
|
|
27.10.2009 - 23:24
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 892 Nr: 3 286 |
Witam, podpowie ktoś może jak najłatwiej wyłączyć autozapis, nowo pisanych postów, często mi się zdarza coś zmieniać i chyba za każdym razem tworzy mi nową kopię wpisu, i chyba przez to moja baza SQL szybko się rozrasta. Jest jakaś prosta metoda pozbycia się tego, ewentualnie jakaś wtyczka. I jak można usunąć już zrobione autozapisy? Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam Poszukaj na forum było o tym na pewno. |
|
|
|
27.10.2009 - 23:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
A ja nawet pomogę:
http://wpninja.pl/wordpress-26-jak-wylaczyc-system-rewizji/ |
|
|
|
29.10.2009 - 14:01
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 7 076 |
Dzięki za pomoc. Wykorzystałem wtyczki, o których było w linku, bo do bazy nie wiem za bardzo jak wkleić tamte polecenia (zwłaszcza, że na jednej mam postawione dwa WP). No ale generalnie już mi nie robi nowych kopii, więc jest dobrze
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 17:02 |