Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
17.12.2005 - 02:25
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 29 Nr: 54 |
Witam!
Jak wkomponowac reklame w tekst notki? Chodzi mi o dlozsze notki po kliknieciu na "czytaj wiecej". Chcialbym zrobic np. cos takiego jak w DI. W ktorym pliku jest odwolanie do wyswietlaniu tekstu notki? Z gory dzieki za odpowiedzi, Pozdrawiam |
|
|
|
17.12.2005 - 08:50
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Musiałbyś ją chyb ręcznie dodawać (chyba że istnieje jakaś wtyczka, ale nie przypominam sobie żebym taką widział)
Można reklame umieścić opd nagłówkiem, przedpierwszym wpisem, lub między wpisami. Ale umieścić we wpisie będzie chyba trudno. -------------------- |
|
|
|
17.12.2005 - 10:06
|
|
|
CYTAT(Fanatyk @ Dec 17 2005, 07:50 AM) Musiałbyś ją chyb ręcznie dodawać (chyba że istnieje jakaś wtyczka, ale nie przypominam sobie żebym taką widział) Można reklame umieścić opd nagłówkiem, przedpierwszym wpisem, lub między wpisami. Ale umieścić we wpisie będzie chyba trudno. Szkoda.. Nie ma gdzies takiej funkicji (w plikach themes czy gdzies) jak np T$text_full ?> czy cos abym mogl to wziasc i wsadzic w tabele gdzie z jednej strony bylby tekst a z 2 reklama ktora by go oblewala? PS.Chodzi mi o full tekst (nie na stronie glownej a po kliknieciu na "wieczej..") Pozdr |
|
|
|
17.12.2005 - 10:14
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
KOD <h3 class="entrytitle" id="post-<?php the_ID(); ?>"> <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"> <?php the_title(); ?> </a> </h3> <div class="entrybody"> <?php the_content(__(-(czytaj dalej)-)); ?> <div class="entrymeta"> <strong>wpisane</strong> <?php the_time(-j-F-Y-); ?> <strong>w</strong> <?php the_category(-,-) ?> <?php edit_post_link(__(-[<em>zmień wpis</em>]-)); ?> <small><?php the_bunny_tags(); ?></small> </div> U mnie wygląda to tak jak wyżej. Nie bardzo widze jak można by uzyskać interesujący Cię efekt:( -------------------- |
|
|
|
17.12.2005 - 10:23
|
|
|
Hej
Czyli CYTAT to jest sam tekst?Pozdr. |
|
|
|
17.12.2005 - 10:47
|
|
|
text + odnośnik generowany za pomocą
-------------------- |
|
|
|
17.12.2005 - 11:07
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 37 Nr: 15 |
Myślę, że ta wtyczka powinna Cię zainteresować.
-------------------- I've fallen in love with the sound... of silence!
|
|
|
|
17.12.2005 - 11:16
|
|
|
Dzięki lipa
Faktycznie to powinno zadowolić. O ile wrzucane reklamy to Ad-sense edit: testy wykazują wyską przydatność wtyczki Ten post edytował Fanatyk 17.12.2005 - 11:39 -------------------- |
|
|
|
17.12.2005 - 12:01
|
|
|
Dzieki za pomoc, o cos takiego chodzilo a to zeczywiscie reklamy AdSense :-)
Pozdrawiam |
|
|
|
10.1.2006 - 21:57
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 108 |
Witam!
CYTAT Chodzi mi o dlozsze notki po kliknieciu na "czytaj wiecej". Tam gdzie chcesz rozdzielić tekst wstawiasz <!--more--> i wtedy tekst który jest za tym znacznikiem będzie widoczny tylko po kliknięciu w link "Czytaj więcej...". Aktualnie działa to na Wordpress 2.0 a na 1.5 niesprawdzałem. Pozdr. Ten post edytował Misiek 10.1.2006 - 21:57 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 02:03 |